"We zijn een multicultureel team van nerds. Ons team beschikt over deskundigen uit allerlei vakgebieden, met veel creativiteit en een open mentaliteit. Ze willen graag iets nieuws leren of doen. Juist daarom zijn we al ruim twintig jaar zo goed in markten over de hele wereld veroveren." Simon Grabowski, CEO

Over GetResponse

Ons team

Wie we zijn

Wereldwijd vertrouwen ruim 350.000 klanten uit in totaal 183 landen op GetResponse, het meest ge­bruiks­vrien­de­lij­ke e‑mail­mar­ke­ting­plat­form ter wereld, dat inmiddels in 27 talen beschikbaar is. Het bedrijf opereert op wereldwijde schaal, met vestigingen in Polen, de Verenigde Staten, Canada, Maleisië en Rusland. Er zijn ruim 300 betrokken professionals werkzaam.

GetResponse kan bovendien bogen op ruim vijftien jaar ervaring en blijft zich dan ook hard maken voor uitstekende oplossingen voor online marketing waarmee ondernemers hun bedrijf laten groeien.

Maak kennis met ons team
Wat we doen

Wat we doen

We bieden een compleet pakket aan eenvoudige, maar effectieve oplossingen die volledig kunnen worden aangepast aan de schaal van grote en kleine bedrijven. Onze tools zijn speciaal ontworpen voor organisaties die effectieve en krachtige campagnes willen voeren om het rendement van hun marketing te verhogen.

Met de e-mailmarketing en het beheerplatform voor online campagnes bouwen ondernemers gerichte abonneelijsten op, zodat ze hun abonnees overtuigende nieuwsbrieven, videomails en opvolgcampagnes kunnen sturen. Het platform is voorzien van allerlei functies, van automatische marketing, responsieve e-mails en honderden kant-en-klare sjablonen tot tools voor landingspagina's en nuttige statistische analyses.

Onze producten
Onze kernwaarden

Wat wij anders doen

Wij bieden met trots een oplossing zonder spam en met een continue deliverability van meer dan 99%. Hoger dan dat krijg je het niet.

We onderscheiden ons onder andere met functies als automatische marketing, landingspagina's, een afbeeldingseditor, een responsief ontwerp, formulieren, webinars en Perfect Timing.

Ons speciale deskundigenteam biedt de allerbeste ondersteuning via e-mail, telefoon of chat – 24/7.

Bedrijfsgeschiedenis

Seniormanagement

Simon GrabowskiCEO
Simon Grabowski
CEO
Daniel BrzezińskiCOO
Daniel Brzeziński
COO
Ola GrabowskaCustomer Success Director
Ola Grabowska
Customer Success Director
Tomasz Świacko-Świackewicz CTO
Tomasz Świacko-Świackewicz
CTO
Marta Zabłocka-PetersonCFO
Marta Zabłocka-Peterson
CFO
Maciej Ossowski Director of GetResponse MAX
Maciej Ossowski
Director of GetResponse MAX

Wie vertrouwen op ons?

Het succes van GetResponse is afhankelijk van de tevredenheid van onze klanten.
Tot onze e-mailmarketingklanten behoren de bekendste organisaties en merken ter wereld.

Contact