Begin met je gratis proefperiode

Tips voor een veilig wachtwoord:

  • gebruik minimaal 6 tekens
  • gebruik letters en cijfers
  • gebruik hoofdletters en kleine letters
  • gebruik speciale tekens (zoals @)
GetResponse Sp. z o.o. heeft je e-mailadres nodig om de dienst te activeren. Meer informatie vind je in het privacybeleid.

A/B-testen

Pak het grondig aan en profiteer van meer openacties, kliks en omzet!

Welke onderwerpregel leidt tot de meeste openacties? Welke CTA levert de meeste kliks op?
Je kunt je berichten gemakkelijk testen, analyseren en aanpassen voor maximale prestaties.

Gemakkelijk te configureren

We hebben splittesten geïntegreerd in de e-mailinstellingen, waardoor je ze met een paar kliks kunt configureren. Het gaat vrijwel automatisch.

Test wat je maar wilt

De inhoud, de onderwerpregel, de afzender, het tijdstip, de dag van de week … Je kunt van welk onderdeel je maar wilt vijf verschillende versies maken om zo tot de perfecte strategie te komen.

Ontvangers onderverdelen

In een handomdraai deel je je lijst op in gelijkwaardige testsegmenten. Je kunt splittesten uitvoeren met tot wel 50% van de abonnees, waarbij je alles instelt met een handige schuifbalk.

Meteen resultaat

Via de lijst met nieuwsbrieven heb je toegang tot gedetailleerde statistieken over kliks, openacties en de prestatieverschillen tussen verschillende versies.

A/B-testen met e-mails vormt een van de belangrijkste technieken voor geoptimaliseerde e-mailmarketing. 27,1% van de marketeers geeft aan tests met onderwerpregels te doen.

Splittests met e-mails vormen een onmisbaar optimalisatiemiddel voor je e-mailmarketing. Toch test en optimaliseert 51% van alle e-mailmarketeers e-mails helemaal niet.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
Door alle functies bladeren