Autofunnel

De ultieme machine voor marketing- en leadtrechters

Een klant-en-klare, volledig geautomatiseerde tool om verkooptrechters te maken, maak landingspagina’s, automatiseer je e-mails,
verkoop je producten, win afgehaakte klanten terug en converteer je klanten.

Geheel vanuit je GetResponse-account.

Meld je gratis aan

Jij vult het formulier in, wij regelen de rest

Eerst genereer je traffic…

…en leid je al die bezoekers
naar je gloednieuwe landingspagina’s…

 • Landingspagina’s

  Maak eenvoudig prachtige converterende pagina’s die helemaal op je branche zijn afgestemd, compleet met opt-informulieren en aanmeldpagina’s voor je webinars.

…tover je bezoekers om
in abonnees en leads…

 • Webformulieren

  Ze zijn in je landingspagina’s ingebouwd en zijn ideaal om je campagne automatisch goed van start te laten gaan. Je hoeft alleen maar de velden in te stellen die je nodig hebt.

 • Pop-ups bij sluiten

  Converteer meer door de e-mailadressen in te winnen van bezoekers die op het punt staan je website te verlaten. Het enige wat jij hoeft te doen, is bepalen welke content je laat zien.

…laat ze je grootste
fans worden…

 • E-mailmarketing

  Heet kersverse leads hartelijk welkom en stuur ze regelmatig boeiende, volledig geautomatiseerde e-mails waarmee ze je voorbereidt op een aankoop.

 • Webinars

  Organiseer gratis of betaalde webinars voor je doelgroep. Die webinars kun je gemakkelijk integreren met je pagina’s en e-mails – je hebt geen externe software of invoegtoepassingen nodig.

…haal ze over een aankoop te doen…

…win klanten terug die een bestelling voortijdig hebben afgebroken…

 • E-mails voor afgebroken aankopen

  Overtuig klanten ervan hun afgebroken bestelling alsnog te plaatsen door ze precies op het juiste moment een geheel automatische e-mail te sturen.

…en verdien geld!

Zet je trechters in een hogere versnelling met kant-en-klare scenario’s

Kies uit ruim 30 professionele, converterende scenario’s voor meer omzet, meer contactpersonen, meer ruimte voor aanbiedingen en meer groei.

De scenario’s bevatten tekst van deskundigen op het gebied van blogs, coaching, conversieoptimalisatie en e-commerce. Ze zijn perfect voor kleine bedrijven, webwinkels, e-bookauteurs, ontwerpers, fotografen en evenementplanners. Kortom: perfect voor jou.

Ieder scenario bevat hoogwaardige afbeeldingen, ontwerpen en professionele teksten. Het enige wat jij hoeft te doen, is informatie over je precieze aanbieding toevoegen. Meer niet!

Met Autofunnel haal je de doelen
die je met je bedrijf wilt behalen

Verkoop meer met verkooptrechters

Promoot, verkoop en bezorg je producten online met eenvoudige en effectieve verkooptrechters. Verkoop wat je maar wilt, van fysieke producten en e-books tot online cursussen. Leid bezoekers met behulp van de snelle verkooptrechter meteen door naar je verkooppagina of stuur automatisch e-mails naar nieuwe leads voordat je met de volledige verkooptrechter een aanbieding doet.

Vind de juiste doelgroep met leadtrechters

Genereer met behulp van Facebook-advertenties hoogwaardige leads via Facebook , verzamel op je landingspagina e-mailadressen en volg het geheel daarna op met automatische e-mails, zodat je je klanten voorbereidt op een aankoop.

Maak je kennis te gelde met behulp van webinartrechters

Smeed een hechte band met je doelgroep en verspreid je kennis met behulp van gratis of betaalde webinars – zonder extra kosten.

Laat je betalen voor wat je doet en weet.

De trechter regelt de rest.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?