GetResponse-CRM

TOVER JE MARKETINGLEADS OM IN SALES. ALLEMAAL VANUIT ÉÉN PLEK.

Verzamelen, laten groeien, verkopen, opnieuw

Met het CRM-systeem van GetResponse krijg je meer inzicht in je deals.
Zo weet je wat er waar en wanneer speelt – tijdens iedere fase van het verkooptraject.

Sluit meer deals met aangepaste processen.

Maak je eigen proces op maat en beheer het gehele verkooptraject.

Vind nieuwe mogelijkheden en beheer de deals en fasen van het traject. Stel alles zo in dat je bedrijfsmodel en verkooptrechter maximaal tot hun recht komen.

Volg al je leads vanuit één plek.

Houd alle leads en acties vanuit één systeem bij. Zo glipt er geen enkele deal langs. Definieer de leadeigenaar, de datum van sluiting en de waarde van de deal. Sorteer en monitor deals eenvoudig, zodat je snel ziet waar je het snelste geld verdient. Vervolgens versleep je ze naar het traject.

Houd je deals actueel.

Voeg opmerkingen en commentaarpunten aan deals toe, zodat je de dagelijkse activiteiten goed kunt overzien en je omzet- en marketingdoelen met gemak haalt.

Wees klaar voor de klant: stel met behulp van de CRM-kalender automatisch contactpunten in.

Houd de controle over de sales en marketing.

Bekijk het gehele klanttraject vanuit vogelperspectief. Koppel ons CRM-systeem aan je e-mailmarketing, automatische systemen en andere platformfuncties. Alles werkt vanuit één plek.

Plan workflows op basis van de fase van een deal, tags, scores en andere criteria. En verstuur nieuwsbrieven zodra je deals een bepaalde fase bereiken.

Haal het maximale uit je mailinglijst – vanuit één platform, voor al je producten. Leg de juiste verbindingen en voer in meerdere kanalen campagne, geheel op basis van realtime gegevens.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?