E-mailmarketing

Geopende berichten, aangeklikte links, omzet

Een verzameling tools voor e-mailmarketing waarmee je gepersonaliseerde aanbiedingen
naar je abonnees stuurt op het moment dat ze het actiefst zijn. Bedenk in een paar stappen een effectieve
strategie voor je e-mailmarketing.

Maak onweerstaanbare content

Laat je creativiteit de vrije loop met de eindeloze ontwerpmogelijkheden. Maak een meesterwerk met behulp van de drag-and-dropeditor of de HTML-code-editor. Pas een van de ruim 500 fraaie kant-en-klare sjablonen aan of bedenk er zelf een.

Kies uit 5000 gelicentieerde Shutterstock-afbeeldingen en laat je berichten er nog professioneler uitzien.

Thumbs

Perfect ontworpen e-mails op wat voor apparaat dan ook. Met het voorbeeld op mobiele platforms in de editor houd je tijdens iedere stap van het ontwerpproces de touwtjes in handen. En dankzij de kant-en-klare mobiele sjablonen en de ontwerpopties in de app weet je zeker dat je e-mails er altijd goed uitzien.

Newsletter Creator

Maak 't persoonlijk

Met een naamloze aanhef maak je geen vrienden. Spreek je abonnees bij hun voornaam aan en maak je berichten persoonlijk. Met dynamische content weet je zeker dat je enkel de meest relevante en gepersonaliseerde e-mails naar je doelpubliek stuurt.

Contact Details

Automatiseer je campagnes met autoresponders

Zet je marketingmachine op de automatische piloot. Ga zinvolle, langdurige gesprekken met je abonnees aan, meteen vanaf het moment dat ze zich bij je aanmelden.

Online cursussen, educatieve series, wekelijkse of dagelijkse tips en nog veel meer – je regelt het allemaal met de drag-and-dropeditor.

Calendar

Segmenteer je abonneelijsten en benader
je abonnees doelgericht

Je kunt je e-mails wel als een hagelschot op al je abonnees afvuren, maar als die niets gemeen hebben, bouw je ook geen hechte relatie met ze op, laat staan dat je hun interesse wekt.

Met onze geavanceerde segmentatie deel je je abonnees in groepen met gedeelte interesses in, zodat je ze vervolgens heel doelgerichte, relevante berichten kunt sturen. Groepeer je contactpersonen op basis van aangepaste gegevens, geolocatie, aanmeldingsdatum en
-bron, betrokkenheid en nog veel meer.

Subscribers

Optimaliseer de bezorging van je berichten

Voorkom dat je e-mails in de inbox van je abonnees worden ondergesneeuwd. Met Perfect Timing zorg je ervoor dat je e-mails optimaal aankomen. Je berichten worden dan alleen bezorgd op de momenten dat je abonnees het actiefst zijn. Daardoor zijn ze eerder geneigd om je bericht te openen en iets met de inhoud te doen.

Timing

E-mails zijn grenzeloos! Met Time Travel weet je zeker dat al je e-mails in iedere tijdzone op hetzelfde tijdstip worden verstuurd.

Wat voor trucs je ook gebruikt, je e-mails komen zonder software voor e-mailmarketing met een bewezen, betrouwbare reputatie nooit goed aan. De berichten van GetResponse worden door geen enkele grote internetprovider onderschept. Sterker nog, ze krijgen extra prioriteit, waardoor we een deliverability van 99% weten te behalen.

Deliverability van 99%

Volg en optimaliseer

Houd de prestaties van je
e-mailmarketingcampagnes goed in de gaten. Houd openacties, kliks, deelacties op sociale media en afmeldingen bij – allemaal vanuit hetzelfde handige statistiekendashboard.

Analytics
Lijstgroei +25.527

Segmenteer je abonnees op basis van hun reacties op berichten en neem daarna precies de juiste stappen.

Houd activiteiten rechtstreeks bij, zodat je een mooi overkoepelend beeld krijgt van welke berichten je abonnees ontvangen en openen en op welke links ze klikken.

Map

En je kunt nog veel meer! Voer zoveel testen uit als je maar wilt. Neem al je e-mailcampagnes nauwkeurig door een optimaliseer met A/B-testen allerlei aspecten, zoals het Van-veld, de inhoud van het bericht en de opmaak van de e-mail. Speel precies in op de voorkeuren van je abonnees en verstuur ze enkel de berichten die de meeste resultaten opleveren.

Newsletter
Klikfrequentie 8%
OF
Newsletter
Klikfrequentie 12%

Kijk maar

Ontdek hoe professioneel blogger en ondernemer Leslie Samuel met GetResponse voor steengoede
e-mailmarketing zorgt.

18% van de marketeers in wat voor branche dan ook geeft aan dat e-mailmarketing een uitstekend rendement oplevert. Het is dus niet zo gek dat deze vorm van marketing qua rendement vooroploopt.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?