Meld je gratis aan

E-mailmarketing

Meer openacties, meer kliks, meer omzet

Effectief e-mailmarketingplatform met professionele e-mailsjablonen, handige ontwerptools en ongeëvenaarde deliverability

GetResponse biedt een reeks tools voor e-mailmarketing aan waarmee je aanbiedingen op maat naar contactpersonen stuurt op het moment dat ze het actiefst zijn. In een paar eenvoudige stappen stippel je een effectieve strategie voor e-mailmarketing uit – zonder hoge kosten.

Stuur de juiste e-mail precies op het juiste moment

Nieuwsbrieven

Stuur eenmalige e-mails met updates en aanbiedingen.

Autoresponders

Houd contact met je abonnees via verschillende automatische opvolgmails.

Automatische e-mails

Stuur bijvoorbeeld een e-mail nadat iemand iets heeft gekocht, een aankoop heeft afgebroken of je website heeft bezocht.

Segmentspecifieke e-mails

Profiteer van hoge betrokkenheid door je berichten naar haarfijn opgesplitste segmenten te versturen.

Berichten op precies het juiste moment

Met Perfect Timing en Time Travel belanden je e-mails precies op het juiste moment in de inbox van de ontvanger.

Automatische blogsamenvattingen

Vergroot het bereik van je blog en deel berichten per e-mail of op sociale media.

Ik haal meer klanten binnen via mijn e-mailmarketing dan via welk ander kanaal dan ook. Zodra ik mijn maandelijkse nieuwsbrief de deur uitdoe, krijg ik al snel meerdere aanmeldingen voor mijn fotografieworkshops. Dat effect gonst nog weken na. E-mailmarketing is voor mij de marketingvorm waar ik gewoon niet zonder kan!”

Paul Nguyen
Medeoprichter,
Bluehour Photo Venture

GetResponse biedt een deliverability van maar liefst 99%. Dat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je berichten ook echt bij de ontvangers aankomen.

GetResponse werkt samen met brancheleiders zoals Return Path, Litmus, Port 25, SpamHaus en SpamAssassin. Zo kunnen we ongeëvenaard goede e-mailtechnologie bieden.

Maak in een handomdraai prachtige, responsieve e-mails

Het is helemaal niet moeilijk om mooie e-mailcampagnes op te stellen. Je kunt e-mailsjablonen ontwerpen en aanpassen in een intuïtieve drag-and-dropeditor, met toegang tot honderden hoogwaardige en volledig bewerkbare sjablonen en ruim 5000 gelicentieerde Shutterstock-afbeeldingen. Zo stel je bijna letterlijk met een druk op de knop de perfecte campagne op.

Haal meer uit je abonneegegevens met behulp van personalisatie

Met doelgerichte berichten op maat profiteer je van meer betrokkenheid. Gebruik de informatie die je bij een aanmelding, tijdens een aankoop of op een ander moment in het klanttraject verzamelt om aangepaste
en dynamische content in je e-mails op te nemen.

Dynamische content wordt ook wel slimme HTML genoemd en is een technologie waarmee je verschillende afbeeldingen, CTA’s en formuleringen in
e-mails kunt gebruiken op basis van de voorkeuren en het gedrag van je klanten.

Houd in de gaten hoe goed je e-mails het doen en verbeter de resultaten met splittests

Houd allerlei informatie bij en vergelijk de resultaten van je campagnes met behulp van geavanceerde e-mailstatistieken. Let op de openacties, kliks, bouncecijfers, mobiele weergaven, verschillende varianten van e-mails en nog veel meer.

Voer vervolgens een splittest (ook wel een A/B-test genoemd) uit met verschillende onderwerpregels om te zien bij welke bewoordingen je abonnees het meest geneigd zijn je e-mails te openen. Benut deze informatie en richt je e-mailcampagnes optimaal in op basis van de resultaten.

Koppel GetResponse aan andere tools en houd de vaart erin

Profiteer van integraties met apps en diensten om informatie te bundelen, zoals abonnee- en klantgegevens, webwinkeldata, informatie van betalingsverwerkers, e-commerceplatforms en nog veel meer.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien? Door alle functies bladeren