Handige e-mailstatistieken

De handigste, slimste en meest geavanceerde informatietool op aarde.
Voor meer rendement uit je e-mails. Voor meer groei van je bedrijf.

Realtime volgen van activiteiten

Bekijk de betrokkenheid en effectiviteit rechtstreeks aan de hand van statistieken als openpercentages, de doorklikverhouding en doelen. Je kunt de statistieken per uur inzien. Ontdek hoe je abonnees zich gedragen en stem je campagnes op ze af met degelijke gegevens.

Realtime volgen van activiteiten

Statistieken mobiele
weergave

Ontdek in welk e-mailprogramma ontvangers je e-mails bekijken: Yahoo, Mail, Outlook of Gmail. Vergelijk desktopprogramma's met apps op mobiele apparaten. Bekijk specifieke informatie over e-mailprogramma's en browsers. Pas je e-mails aan de voorkeuren van je doelpubliek aan.

Desktop
Statistieken desktop
Mobiel
Statistieken mobiel

E-mails vergelijken

Vergelijk de resultaten van twee berichten om te zien welke het beste presteert. Analyseer eenvoudig openacties, kliks, afmeldingen en conversies zodat je precies ziet wat het beste voor jouw doelpubliek werkt en waarom dat zo is.

Daadwerkelijk rendement
van e-mails

Ontdek in hoeverre je e-mailcampagnes daadwerkelijk tot conversie op de website leiden. Je installeert gewoon een trackingcode op de website en vervolgens houdt GetResponse de verkoop, het aantal aanmeldingen en het aantal bezoekers bij dat afkomstig is van een link in een e-mail uit je campagne.

Autoresponder-statistieken

Je kunt nu de statistieken voor alle autoresponderberichten gemakkelijk aan de hand van overzichtelijke grafieken bekijken. Zo zie je snel waar eventuele zwakke punten liggen en kun je individuele berichten zodanig aanpassen dat ze beter presteren en betere resultaten opleveren.

Autoresponder-statistieken
Autoresponder-statistieken

Abonneestatistieken

Werkt een grafiek of een tabel beter voor jou? Bij ons kan allebei! Bekijk eenvoudig de grootte van je lijst. Controleer het aantal mensen dat zich aan- of afmeldt. Kom te weten welke aanmeldmethode jouw doelpubliek het prettigst vindt werken en zie hoe je lijst elke dag weer een stukje groter wordt.

Abonneestatistieken
Lijstgroei

+25527

Gem. per dag

+25527

Statistieken over deelacties op sociale media

Houd bij in hoeverre je e-mails op toonaangevende sociale media worden besproken: Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest. Je ziet aan de hand van statistieken precies welke sociale platformen het beste voor jou werken.

Segmenteren met één klik

Selecteer met één klik responsieve subgroepen en stuur relevante content naar de mensen die je bericht lezen of op een link klikken. Voor de mensen die je e-mailbericht niet hebben geopend pas je de onderwerpregel aan en verstuur je het bericht nog een keer.

Segmenteren met één klik

Slimme rapporten

Stel automatische rapporten in die volgens een bepaald schema per e-mail naar je worden verzonden, bijvoorbeeld drie dagen nadat je een bericht hebt gepubliceerd. Dankzij de interactieve grafieken kom je van alles over je campagnes te weten, zoals het openpercentage, het aantal kliks en bounces en de redenen dat mensen zich bij je afmelden.

Slimme rapporten

A/B-testen

Zorg voor meer interactie van contactpersonen met je e-mails en ontdek wat voor hen het beste werkt. Met de krachtige A/B-testfunctie kun je je e-mails testen, analyseren en aanpassen zodat ze optimaal presteren. Je kunt van alles testen: de inhoud van je berichten, de onderwerpregel, de afzender, het tijdstip en de dag van de week. Maak tot wel 5 verschillende versies van dit soort A/B-testtypen om tot de beste strategie te komen.

Newsletter
Klikfrequentie 8%
OF
Newsletter
Klikfrequentie 12%

Global View

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, het is belangrijk dat je weet hoe je klanten zich op verschillende locaties gedragen. Met ons handige kaartoverzicht zie je heel precies waar je abonnees zich bevinden. Zo weet je hoe ze zich gedragen en kun je daar heel specifiek op reageren.

Ontdek waar iedereen het over heeft

Klantervaring

"Er is geen beter systeem om het verkeer op je website bij te houden dan dat van GetResponse. Bovendien krijg je uitgebreide statistieken over je e-mails, zodat je echt allerlei aspecten van je campagne nauwlettend kunt volgen. Als je als bedrijf onlinemarketingcampagnes voert, kun je wat mij betreft niet zonder GetResponse."

Brenda Cleland, Findtruesuccess.com

De gemiddelde openverhouding bedraagt over alle branches genomen 27%. Test je onderwerpregels en preheaders zodat je je openverhouding kunt optimaliseren.

Slechts 16,5% van de marketeers meet met behulp van geavanceerde e-mailstatistieken het rendement van het marketingmateriaal dat hij per e-mail verstuurt.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?