HTML-mail zoals jij dat wilt

Optimaal e-mails ontwerpen

Laat je creativiteit de vrije loop met fraaie sjablonen en eindeloze mogelijkheden.

Handig slepen en plaatsen

Maak ieder sjabloon uniek. De handige WYSIWYG-tool voor e-mails biedt eindeloze mogelijkheden, waardoor je iedere foto en afbeelding maximaal tot zijn recht laat komen:

  • Slimme afbeeldingstool: je kunt je afbeeldingen vergroten, verkleinen, bijsnijden en nog veel meer. Bekijk wat je met afbeeldingen kunt doen.
  • E-mailgeschiedenis: bekijk verschillende versies van je nieuwsbrief en maak wijzigingen eenvoudig ongedaan.
  • Bibliotheek vol bouwblokken: voeg in een handomdraai knoppen, tekstblokken, afbeeldingen en nog veel meer toe – waar je maar wilt.
  • Fragmentarchief: bewaar en hergebruik fragmenten en stukjes content in allerlei e-mails.
/ / / / / /

Geïntegreerde spamscores

Optimaliseer de spammapweerbaarheid van je e-mails met behulp van onze geavanceerde spamcontrole, aangeboden door SpamAssassin™. Maak e-mails die antispambeleid 100% naleven, waardoor ze niet in filters blijven steken. Je reputatie bij providers wordt beter en de deliverability wordt geoptimaliseerd.

SpamAssassin™ vergelijkt de inhoud van berichten met actuele lijsten met ‘spamwoorden’ en specifieke spamfilters voor analyses van de opmaak, het aantal en het soort links, afbeeldingen, het codeerwerk, de afzender, kopteksten, disclaimers en nog veel meer. Daarna krijg je van SpamAssassin™ tips over eventuele correcties.

/

Volledig responsieve e-mails

Je e-mails zien er op alle apparaten goed uit. Alle e-mails die je met GetResponse maakt, worden automatisch en gratis geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Je kunt je creatie rechtstreeks in de e-mailtool bekijken met het e-mailvoorbeeld op mobiele platforms.

Laptop Tablet Smartphone

Automatische productaanbevelingen

Profiteer van betere upselling door je klanten aanbiedingen te doen op basis van actuele gegevens uit je webwinkel. Leid bezoekers terug naar je webwinkel door het aanbevelingenblok in je berichten te plaatsen en aan te geven welke producten je in de schijnwerpers wilt zetten.

Meer dan 500 sjablonen en 5000 gelicentieerde afbeeldingen

Maak je keuze uit een galerij vol fraaie e-mailsjablonen. Zo zien je e-mails er professioneel uit. Bij de ruim 5000 afbeeldingen zit er altijd wel een die precies op je creatieve visie aansluit en waarmee je de ontvanger kunt benaderen zoals jij dat wilt.

Thumbs
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail

Maak 't op jouw manier

Begin met een aantal basissjablonen of programmeer zelf een sjabloon. Bekijk onze documentatie voor ontwikkelaars voor meer informatie.

/ /

Heb je zelf al sjablonen? Je kunt deze eenvoudig importeren als zipbestand of URL. Ook kun je de code knippen en plakken.

/

Optimaliseer je bericht

A/B-testen

Je kunt je e-mails heel eenvoudig testen, analyseren en aanpassen. Zo weet je zeker dat ze optimaal presteren. Experimenteer met maximaal vijf variaties van de onderwerpregel, inhoud, Van-velden en het moment van versturen.

Dynamische content en personalisatie

Zet je kennis van klanten in om relevante, bijzonder gepersonaliseerde en nuttige content aan ze te tonen. Laat op basis van het gedrag en de voorkeuren van de klant andere afbeeldingen, CTA's en bewoordingen zien.

Inbox Preview

Controleer of je e-mail er in alle mailprogramma's goed uitziet voordat je hem de deur uit doet. Met de validatietool voor e-mails zie je hoe je e-mail er op pc's, in webmail en op mobiele apparaten uitziet.

Voorbeeld op mobiele platforms

Perfect ontworpen e-mails op wat voor apparaat dan ook. Met het voorbeeld op mobiele platforms in de editor houd je tijdens iedere stap van het ontwerpproces de touwtjes in handen.

Integratie met sociale media

Verhoog de impact van je campagne door die te integreren met sociale media. Zorg voor meer deelacties op sociale media, breid je lijst uit, automatiseer updates en benader je doelpubliek met video's. Dat is de kracht van integratie met sociale media.

Kliks monitoren

Houd de prestaties van je e-mailmarketingcampagnes goed in de gaten. Monitor het aantal kliks aan de hand van handige klikstatistieken.

Gegevens bijhouden met Google Analytics

Dol op data? Mooi zo! Koppel je Google Analytics-account aan je GetResponse-account. Je krijgt de prestatiestatistieken van je berichten dan zo in het dashboard van Google Analytics te zien.

Preheaders

Preheaders zijn een essentieel onderdeel van je e-mails. Je kunt ze gemakkelijk in je e-mails slepen. Zo wordt de ontvanger nog meer in de verleiding gebracht om je e-mails te openen.

Testberichten

Wie koopt er nu schoenen zonder ze eerst te passen? Dat geldt voor berichten net zo. Controleer ze voordat je ze de deur uit doet. Stuur testberichten vanaf ieder Van-e-mailadres in je account.

Bijlagen

Sommige hulpmiddelen komen als online download niet maximaal tot hun recht. Voeg maximaal 400 kB aan bestanden toe als bijlage bij je bericht.

Online e-mailarchief

Je berichten zien er prachtig uit en verdienen een ereplaats in een galerij! Met het online e-mailarchief heb je vanuit één plek een overzicht van al je nieuwsbrieven.

Slechts 17% van alle marketeers benut de sterke punten van e-mail en gebruikt dit medium voor contactmomenten tijdens het klanttraject. Maak met behulp van onze Email Creator berichten voor het hele klanttraject.

Maak en verstuur met behulp van onze Email Creator nieuwsbrieven – de populairste communicatiemethode binnen de e-mailmarketing. 58% van de marketeers weet dat dat werkt.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?