Begin met je gratis proefperiode

Tips voor een veilig wachtwoord:

  • gebruik minimaal 6 tekens
  • gebruik letters en cijfers
  • gebruik hoofdletters en kleine letters
  • gebruik speciale tekens (zoals @)
GetResponse Sp. z o.o. heeft je e-mailadres nodig om de dienst te activeren. Meer informatie vind je in het privacybeleid.

Spam Checker

Houd je e-mails op de juiste plek: in de inbox, buiten de spammap. Met SpamAssassin™.

Houd de hoogste branchenormen aan.

Optimaliseer de spamweerbaarheid van je mails met behulp van onze geavanceerde spamcontrole. Maak e-mails die antispambeleid 100% naleven, waardoor ze niet in filters blijven steken. Je reputatie bij providers wordt beter en de deliverability wordt geoptimaliseerd.

SpamScore

SpamScore-punten: 0,70 met maximaal toegestane score van 5,00. Je e-mail wordt waarschijnlijk NIET als SPAM beschouwd.

Ga voor maximale bescherming.

SpamAssassin™ is een systeem dat de inhoud van je boodschap beoordeelt, een spamcontrole uitvoert en vervolgens met een score van 1 tot en met 5 aangeeft hoe waarschijnlijk het is dat internetproviders de boodschap als spam aanmerken.

Het filtert je berichten continu op basis van een lijst met spamgevoelige woorden. Deze lijst wordt continu bijgewerkt. Daarnaast gebruikt het specifieke filters voor analyses van de opmaak, het aantal en het soort links, afbeeldingen, de code, de afzender, kopteksten, disclaimers en nog veel meer. Daarna krijg je van SpamAssassin™ tips over eventuele correcties.

SpamAssassin™ is met de berichteditor van GetResponse geïntegreerd, waardoor je niets speciaals hoeft te doen en je de functie ook niet per ongeluk kunt overslaan. Zo weet je zeker dat je bericht ongeschonden langs de strengste spamcontroles komt.

Spam-niveau
Spam Checker

Ontvang ondersteuning bij een externe applicatie.

SpamAssassin™ is een externe applicatie van de Apache Software Foundation.

Het programma voert continu zware tests op lokale en grote netwerken uit en kan bogen op de ervaring van allerlei spamdeskundigen.

Apache SpamAssassin is het meestgebruikte open-source anti-spamplatform waarmee systeembeheerders over de filters komen te beschikken waarmee ze e-mails categoriseren, spamcontroles uitvoeren en ongewenste bulkberichten blokkeren.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
Door alle functies bladeren