Enterprise-oplossingen

GetResponse biedt een uitgebreid scala aan efficiënte oplossingen met precies de juiste schaal en prestaties voor middelgrote en grote bedrijven. Zo kunnen die zich zakelijk beter ontplooien.

Onze Enterprise-diensten zijn speciaal bedoeld voor organisaties die zich op krachtige campagnes ter verhoging van de effectiviteit richten. Het pakket bevat de standaard GetResponse-functies, zoals e-mailmarketing, landingspagina's, baanbrekende formulieren en Perfect Timing. Daarnaast krijg je eigen infrastructuur, kun je alles helemaal naar smaak aanpassen en bieden we professioneel advies.

 • Eigen IP-adres

  Je bedrijf krijgt een uniek IP-adres ter bescherming van je e-mailreputatie. Zo behaal je maximale deliverability. Naast je eigen DKIM en infrastructuur profiteer je zo van de mogelijkheid om op effectieve wijze met je database te communiceren.

 • Eigen accountmanager

  We wijzen een speciale accountmanager toe die proactief voor je aan de slag gaat, voor meer efficiëntie en optimale prestaties van je onlinemarketingcampagnes. Ons deskundige team staat altijd voor je klaar met advies en doelgerichte ondersteuning.

 • Training en introductie

  Je kunt heel soepel op GetResponse overstappen. Ons team staat bij iedere stap van het opstartproces voor je klaar en helpt je bij het instellen van je IP-adres en de server. We bieden trainingsmateriaal voor alle aspecten van online marketing, van lijstbeheer tot API-integraties.

 • Advies

  Onze ROI-deskundigen zorgen graag voor maximale conversie. We nemen je huidige marketingactiviteiten uitvoerig onder de loep en gaan op zoek naar lacunes in je strategie. Vervolgens bieden we je oplossingen op maat voor meer betrokkenheid en klantentrouw.

 • 100% veilig

  Onze servers zijn betrouwbaar, redundant en veilig, waardoor je campagnes razendsnel worden geladen. We zorgen ervoor dat je domein op een openbare lijst van betrouwbare afzenders komt te staan en door geen enkele grote internetprovider wordt geblokkeerd. Dat leidt tot een minimum aantal spamklachten.

 • Deliverability

  We zijn er trots op dat we een oplossing zonder spam kunnen bieden, met een deliverability van ruim 99%. We werken samen met brancheleiders als ReturnPath, SpamHaus en SpamAssassin om te garanderen dat we aan de Amerikaanse CAN-SPAM-wetgeving voldoen en de reputatie van onze klanten beschermen.

Je hebt keuze uit allerlei professionele diensten:

E-mailcontrole

We controleren en beheren de lijsthygiëne, lijstsegmentatie en imports. Daarnaast delen we onze goede gewoonten.

Contentproductie

Onze tekstschrijvers maken graag een bericht voor je dat goed bij je doelpubliek aankomt en meer reactie bij ze teweegbrengt.

Ontwerp van e-mailsjablonen

Je kunt bij ons e-mails volledig ontwerpen en aanpassen. Ze worden geoptimaliseerd voor HTML, zodat je ontwerp er op ieder platform hetzelfde uitziet.

Integratie op maat

Onze ontwikkelaars werken samen met jouw team aan de automatisering en integratie van je e-mailmarketing met je interne systemen. Dat levert namelijk een effectieve workflow op.

Rebranding

Bij GetResponse kun je je domein op toegestane lijsten laten zetten. Bovendien kun je het logo van GetResponse uit je berichten halen en zo aan de reputatie van je merk werken.

Brancheoplossingen

Bij GetResponse hebben we marketingoplossingen voor allerlei branches. We delen onze goede gewoonten, hulpmiddelen en tips met je, zodat je echt een marketingcampagne op maat maakt. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die GetResponse jouw branche te bieden heeft!
Alle brancheoplossingen weergeven ›

Til je bedrijf naar een hoger niveau met ongeëvenaarde marketingefficiëntie en de beste prestaties.

Door alle functies bladeren