Landingspagina’s

Prachtige pagina’s in een handomdraai

Maak pagina’s waarmee je bezoekers en leads converteert,
ook als je niet echt bedreven bent in webdesign

Meld je gratis aan Landingspagina’s

Maak van je pagina een winstgevend online bedrijf

Het grootste voordeel voor onze organisatie is de creatieve vrijheid. Daardoor kunnen onze grafici ieder sjabloon gemakkelijk dynamisch aanpassen, waardoor onze praktijkvoorbeelden over regionale voorlichting, culturen, communicatie en wetenschap optimaal aankomen.
Akané Nozaki
Voorlichtingsmedewerker,
UNESCO Bangkok

Breng je idee tot leven en houd bij hoe goed het werkt

Profiteer van kant-en-klare sjablonen met mobiele responsiviteit, speciaal ontworpen voor maximale conversie. Kies het sjabloon dat het best bij je situatie past. Maak je pagina vervolgens in onze ingebouwde afbeeldingseditor helemaal af met schitterende foto’s van Shutterstock en gifs van Giphy die de aandacht pakken.

Breng je idee tot leven en houd bij hoe goed het werkt
landing page templates

Laat je creativiteit de vrije loop in onze drag-and-dropeditor en maak je pagina in een handomdraai. Je kunt elk onderdeel van je landingspagina verplaatsen, vergroten, verkleinen, bijsnijden, groeperen en van een andere kleur of vorm voorzien.

Tevreden met de pc-versie? Schakel dan over op de mobiele werkruimte, waar je de landingspagina zo kunt aanpassen dat bezoekers op mobiele apparaten ook worden geconverteerd.

mobile view
AB tests

Bekijk eenvoudig allerlei informatie over hoe goed je landingspagina zijn werk doet. Voer A/B-tests uit om erachter te komen welk ontwerpen of teksten het best werken.

Houd het aantal kliks en openacties bij en krijg meer inzicht in je bezoekers.

De gemiddelde conversie van landingspagina's bedraagt 5,86%.

Maak met onze tool voor landingspagina’s verschillende versies van je pagina en kies uiteindelijk het ontwerp dat het best werkt.

Grijp iedere kans aan om de aandacht van je bezoekers te trekken

Gebruik afbeeldingen, bied downloads aan of geef een aanmeldformulier weer zodra de bezoeker scrolt. Zet de beschikbare tools voor leadgeneratie in voor meer conversie.

Maak het plaatje compleet met Conversietrechter

Breng je aanbiedingen onder de aandacht en vind leads met behulp van kant-en-klare marketingtrechters.

Je landingspagina kan zo veel meer zijn dan een eenvoudige etalage waarmee je klanten een beetje stuurt. Met Conversietrechter van GetResponse maak je van je landingspagina’s een volledig functionele webwinkel.

Je kunt je producten of diensten in GetResponse toevoegen en beheren of automatisch importeren vanuit Etsy, Stripe, Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce en PrestaShop.

Maak het plaatje compleet met Conversietrechter
Facebook and Instagram Ads.

Leid hoogwaardige leads naar je landingspagina’s met behulp van Facebook- en Instagram-advertenties.

Pas je verkooppagina en bestelformulier aan om je producten of diensten online te verkopen. Verhoog de omzet met tijdelijke aanbiedingen op eenvoudige upsellpagina’s.

sales page and order form

Zet je pagina online en integreer ’m met je favoriete tools

publish your landing page

Laat je pagina aan de hele wereld zien met een van onze gratis domeinen. Of gebruik je eigen domein als je dat al hebt.

Gratis, zonder beperkingen en mét SSL-beveiliging.

Met behulp van SEO-tools zorg je ervoor dat je pagina in de juiste zoekresultaten wordt weergegeven. Voeg een voor trefwoorden geoptimaliseerde paginatitel en metabeschrijving toe en verzamel waardevolle informatie dankzij integraties voor geavanceerde statistieken.

Houd informatie over je bezoekers bij met Facebook Pixel of Google Tag Manager en voer heel doelgerichte remarketingcampagnes.

Heb je een webwinkel? Koppel je winkel aan GetResponse en bundel al je tools tot één complete marketingmachine.

Meer integraties ›
track your visitors’ data
Meld je gratis aan
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?