Begin met je gratis proefperiode

Tips voor een veilig wachtwoord:

 • gebruik minimaal 6 tekens
 • gebruik letters en cijfers
 • gebruik hoofdletters en kleine letters
 • gebruik speciale tekens (zoals @)

Landingspagina's

Maak mobiele, responsieve landingspagina's die echt converteren.
Zorg voor meer interesse, leads en omzet.

 • Kies een sjabloon

 • Pas je pagina aan

 • Met één klik gepubliceerd

 • Test en optimaliseer

Sjablonen met volledige mobiele responsiviteit

Kies een van de honderden hoogwaardige en 100% responsieve sjablonen voor landingspagina's die speciaal zijn ontworpen voor maximale conversie. Kies de pagina die het best bij je bedrijf past: opt-in, verkoop, promo, download, noem maar op. Voeg een persoonlijke touch toe en je landingspagina is klaar voor gebruik. En dat in nog geen halfuur!

\r\n

Maak de professionele look van je pagina af met een van onze ruim 1000 gratis iStock-afbeeldingen. Met de ingebouwde afbeeldingseditor maak je in een handomdraai perfecte afbeeldingen.

Sjablonen met volledige mobiele responsiviteit

Mobiele werkruimte

Tevreden met de pc-versie? Bekijk dan eens de mobiele versie. Die kun je dan aanpassen, zodat je op mobiele apparaten meer converteert.

Bekijk je landingspagina's zoals je bezoekers ze op hun mobiele apparaat zien. Bekijk de versie voor pc's en mobiele apparaten, zodat je zeker weet dat er geen fouten in je ontwerp zijn geslopen.

Mobiele werkruimte

Drag-and-dropeditor

Je hebt geen grammetje technisch inzicht nodig. Met het eenvoudige drag-and-dropsysteem kun je meteen aan de slag. Bewerk, vergroot, verklein en verplaats welk onderdeel van je landingspagina je maar wilt.

Drag-and-dropeditor

Flexibele
publicatiemogelijkheden

Maak gratis gebruik van de subdomeinen van GetResponse of stel zelf een domein in waar je je landingspagina's wilt publiceren.

Flexibele<br> publicatiemogelijkheden

A/B-testen en statistieken

Houd de paginastatistieken nauwlettend in de gaten en laat je pagina's aan de hand van A/B-testen beter presteren. Zo kun je stap voor stap je pagina's perfectioneren. Met SEO weet je in de drukbevolkte digitale wereld alsnog het juiste doelpubliek te vinden.

A/B-testen en statistieken

Ingebouwde webformulieren

De perfecte generator voor squeezepagina's om leads te vinden en gebruikersgegevens vast te leggen. Je kunt de invoerlabels en velden helemaal naar smaak aanpassen. Zo leg je nieuwe abonnees meteen vanaf het begin in de watten.

Ingebouwde webformulieren

Integratie met
veelgebruikte platforms

Koppel een van de populaire platforms voor statistieken en remarketing aan je landingspagina's zodat je ze kunt optimaliseren en analyseren.

Facebook
Google Analytics
Kissmetrics
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integratie met<br> veelgebruikte platforms

Meer zichtbaarheid, meer conversie

 • Maak je commerciële landingspagina's nog mooier met behulp van ingesloten video's. Voeg in een handomdraai video's vanaf YouTube, Vimeo, Wistia en Vidyard toe.

 • Voeg meteen een tabblad aan je Facebook-pagina toe. Plaats deelknoppen voor sociale media op je landingspagina's zodat bezoekers je content met anderen kunnen delen.

 • Prikkel je klanten meteen een aankoop te doen door de 'Nu kopen'-knop van PayPal op je pagina te plaatsen voor meer bestellingen en omzet.

Abonnees die klant zijn geworden

Houd de conversie hoog met de complete software voor onlinemarketing van GetResponse. Genereer leads met je landingspagina's. Benader je abonnees zodra ze zich bij je aanmelden, met behulp van e-mailmarketing. Bied ze informatieve webinars aan om ze stapsgewijs in waardevolle leads te veranderen. Automatiseer je marketing zodat je deze veelbelovende leads in trouwe klanten kunt converteren.

Met onze tool voor landingspagina’s ontwerp je verschillende versies van een landingspagina en test je welke versie het best converteert. De gemiddelde conversie van landingspagina’s bedraagt over alle branches genomen 7,11%.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
Door alle functies bladeren