List Building-apps

Met onze hulpmiddelen maak je webformulieren die overtuigen en perfect op je situatie aansluiten.

Meer dan een hulpmiddel voor webformulieren! Met de aanpasbare pop-ups en lightboxes van GetResponse maak je
opvallende websiteonderdelen waarmee je nieuwe abonnees vindt en de conversie aanzienlijk verhoogt.

Met formulieren die in het oog springen maak je van bezoekers nieuwe abonnees!

Probeer het nu uit!

Aanmeldvak

Met ons kant-en-klare aanmeldingsvak wordt opt-in eenvoudiger dan te voeren. Je kunt de pop-up desgewenst voorzien van de stijl van je merk. Hij is met een paar kliks op je website te plaatsen. Daarna zie je je lijst vanzelf groeien. Als je dit eenvoudige aanmeldformulier met twee velden 'boven de vouw' op je website plaatst, is de kans groter dat bezoekers zich voor je nieuwsbrief aanmelden, zodat je ze in klanten kunt omtoveren. Het kant-en-klare aanmeldvak is eenvoudig te implementeren en vormt daardoor de ideale manier om te beginnen met de uitbreiding van je lijst.

Scrolformulier

Dit vak verschijnt recht voor de ogen van de bezoeker terwijl die omlaag scrolt. Je kunt helemaal zelf bepalen waar het vak verschijnt: halverwege de pagina bijvoorbeeld, of juist onder aan een blogbericht. Dankzij het scrolformulier kunnen bezoekers zich aanmelden wanneer ze daar zelf klaar voor zijn. Zo neemt je lijst aanzienlijk in omvang toe.

Het scrolformulier is ideaal voor blogberichten en websites met veel content. Het formulier vormt een niet-opdringerige en smaakvolle manier om bezoekers om hun e-mailadres te vragen en tegelijkertijd hun betrokkenheid te vergroten.

Vaste balk

Bezoekers raken een aanmeldformulier maar al te gemakkelijk uit het oog, helemaal als je een website hebt waarbij je veel moet scrollen.
Met een aanmeldformulier onder of boven in de browser breid je je mailinglijst uit en bespaar je de bezoeker tijd.

Je hoeft je website niet meer vol te proppen met opdringerige aanmeldformulieren, maar kunt juist een slim webformulier plaatsen. Dat 'volgt' de bezoeker tijdens het scrollen, waardoor die heel eenvoudig zijn e-mailadres kan invullen als hij meer content van je wil zien.

Downloadvak

Bied downloadbare content in ruil voor e-mailadressen aan en bouw zo een lijst vol betrokken abonnees op.
Downloadformulieren vormen een geweldige methode om je content te delen met mensen die er ook echt meer over willen weten.

Met de downloadformulieren van GetResponse kan een kind de was doen. Upload het bestand in de multimediastudio
van GetResponse en je kunt meteen aan de slag. Het bestand wordt vanzelf gedownload zodra een bezoeker zich aanmeldt.

Bewegende pop-up

Wil je een aanmeldformulier dat beter in het oog springt en meer reacties teweegbrengt? Probeer dan eens een animatie. Dit soort webformulieren kunnen bewegen en worden vergezeld door prachtige effecten!

Ze zijn eenvoudig en vallen in de smaak en je behaalt er echte resultaten mee. Laat je webformulieren dus bewegen om meer bezoekers hun e-mailadres bij je te laten achterlaten, waardoor je je lijst sneller kunt opbouwen.

Pop-up bij sluiten

Lukt het je niet om klanten vast te houden? Maak een leuk aanmeldformulier in een pop-up die wordt weergegeven als bezoekers de pagina sluiten. Pak met een vraag of een onweerstaanbaar aanbod de aandacht van je bezoeker.

Voorkom dat je leads misloopt en vind geïnteresseerde bezoekers met deze kant-en-klare add-on waarmee je je lijst gemakkelijk uitbreidt. Wil je van bezoekers nieuwe abonnees maken, zorg er dan voor dat op de afsluitpagina een interessant aanbod wordt weergegeven met een leuke header en een overtuigende CTA die precies in beeld verschijnen op het moment dat de bezoeker de pagina wil sluiten.

Afbeeldingsvak

Geef je aanmeldformulier extra flair met een afbeelding. Daardoor springt je formulier meer in het oog en is de kans groter dat bezoekers hun e-mailadres achterlaten. Met een paar kliks maak je een uniek webformulier, waardoor je in minder tijd meer nieuwe leads vindt.

Upload je afbeeldingen naar de multimediastudio van GetResponse of maak je keuze uit 5000 gelicentieerde Shutterstock-afbeeldingen.

Wist je dat het klantverloop van de gemiddelde mailinglijst maar liefst 25–30% per jaar bedraagt? Juist daarom is het voor je e-mailmarketing zo belangrijk dat je je lijst blijft uitbreiden.

Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?