Nieuwsbriefsjablonen voor de evenementenbranche

Je wilt meer bezoekers trekken met beroemde artiesten, maar het mag niet te duur worden. Hoe maak je in zo'n geval nog winst? Heel eenvoudig! Met onze betaalbare tools voor e-mailmarketing vind je meer bezoekers tegen minder kosten.

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Maak overtuigende e-mails die je doelgroep niet kan weerstaan met behulp van onze sjablonen voor de entertainmentsector, ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan je favoriete media.
  • Automatiseer je nieuwsbrieven, aanbiedingen en autoresponders zodat je doelgroep precies weet wat er op de planning staat en iedere keer weer voor jouw locatie kiest.
  • Verzamel adressen en feedback van je doelgroep met behulp van gratis online enquêtes en aantrekkelijke webformulieren op onder andere je website en sociale media.
  • Richt je op de specifieke voorkeuren van je doelgroep met behulp van onze handige segmentatie en gepersonaliseerde berichten. Daarmee trek je pas echt bezoekers!
  • Weet je niet zeker welk aanbod het best bij je doelgroep aankomt? Voer splittesten uit met tot wel vijf varianten van de titel, het ontwerp en de inhoud, zodat je binnen een mum van tijd optimale berichten stuurt.
  • Houd de impact van je aanbiedingen en nieuwsbrieven bij, zodat je aan de hand van openacties en kliks kunt voorspellen hoeveel interesse er voor een evenement is.
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template