Nieuwsbriefsjablonen voor de auto-industrie

Of je nu auto's verkoopt, verhuurt of onderhoudt, met GetResponse profiteer je van meer mensen in de showroom, geven bezoekers sneller geld bij je uit en verbeter je de trouw van je klanten. Dat betekent meer winst voor je onderneming.

Een paar voorbeelden van hoe je met GetResponse
je bedrijf laat groeien:

  • Maak e-mails waarbij je allerlei sjablonen voor de auto-industrie en ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan je favoriete media kunt gebruiken.
  • Verstuur autorespondermails waarmee je de band met de klant aanhaalt en je winkelpubliek laat weten wat er nieuw in het assortiment is en wat er zonder aanbetaling of rentekosten weg moet.
  • Speel in op veranderende smaakvoorkeuren en koopkracht met behulp van enquêtes op je website, socialemediapagina's en nieuwsbrieven. Plaats je aanbiedingen precies in het juiste prijssegment!
  • Deel je lijst op in segmenten op basis van voorkeuren, koopgeschiedenis, inkomen en allerlei andere variabelen waarmee je klanten vindt die op het punt staan een aankoop te doen.
  • Voer splittesten uit met tot wel vijf variaties wat betreft titel, ontwerp en inhoud. Zo weet je zeker dat jouw bericht overtuigender is dan dat van je concurrent.
  • Bestudeer en analyseer ieder aspect van je sales- en marketinginspanningen, compleet met kleurengrafieken en uitgebreide rapporten.
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template