Nieuwsjablonen voor digitale uitgeverijen

Tegenwoordig communiceert bijna iedereen via jouw bandbreedte en apparatuur. En dat terwijl de klantvoorkeuren en de technologie geen twee dagen hetzelfde zijn. Met de GetResponse-tools voor e-mailmarketing houd je al die ontwikkelingen bij.

Een paar voorbeelden van hoe je met GetResponse
je bedrijf laat groeien:

  • Val op in de inbox dankzij professioneel ogende sjablonen voor de telecombranche, ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan spectaculaire media.
  • Verstuur autorespondercampagnes en automatische e-mails om zo nieuwe programma's, diensten, tijdelijke aanbiedingen en volumekortingen onder de aandacht te brengen.
  • Maak gedetailleerde lijsten en profielen aan de hand van fraaie webformulieren en enquêtes. En als je die lijsten en profielen aan je callcentermedewerkers doorgeeft, kunnen zij de verkoopcyclus flink versnellen!
  • Deel je lijsten op in segmenten op basis van voorkeuren, koopgeschiedenis, locatie, demografie en nog veel meer, zodat je in een paar seconden doelgerichte aanbiedingen kunt doen waarvan de omzet daadwerkelijk stijgt.
  • Zelfs The Nielsen Company, het enorme Amerikaanse mediaconglomeraat, kan het grillige gedrag van de klant niet bijbenen! Voer splittesten uit met maximaal 5 versies van je aanbiedingen, zodat je precies komt te weten hoe je keer op keer je doelen behaalt.
  • Zorg ervoor dat je tijdelijke aanbiedingen ongeschonden in de inbox van je klanten belanden! GetResponse biedt een deliverability van tot wel 99%. Dat betekent maximale omzet en een zo hoog mogelijk aantal abonnees!
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template