Nieuwsbriefsjablonen voor internetmarketing

Internet is als een bedrijvige, drukbezochte markt. Als je niet weet hoe je moet opvallen, zie je mensen weggaan en je winst kelderen. Verbeter de respons van je klanten en vind meer abonnees met de handige en effectieve e-mailmarketing van GetResponse.

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Verdien meer met minder! Voer oneindig veel autorespondercampagnes uit en profiteer tegelijkertijd van een nieuwe inkomstenstroom met de e-mailmarketing van GetResponse.
  • Pak de aandacht van je doelgroep met nieuwsbriefsjablonen voor internetmarketing, ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en tot wel 1 GB aan je favoriete media.
  • Houd de trends bij dankzij de socialemedia-integratie die je met één druk op de knop kunt instellen! Transformeer je online bereik door je marketing eenvoudig online te delen !
  • Ontdek wat je doelpubliek bezighoudt en bouw profielen op aan de hand van eenvoudig aanpasbare webformulieren en GRATIS online enquêtes.
  • Twijfel je over de juiste titel of de juiste inhoud van je marketingbericht? Met GetResponse test je eenvoudig vijf varianten van titels, het ontwerp en de inhoud. Zo stuur je altijd de beste berichten.
  • Volg abonnees en meet hun gedrag zodra ze je e-mail openen of op een link klikken. Met e-mailstatistieken maak je iedere nieuwe campagne nog beter dan de vorige!
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template