Nieuwsbriefsjablonen voor het onderwijs

Bij wat voor school je ook werkt, het wordt steeds lastiger om de onderwijsmachine soepel draaiende te houden. Hoe vind je op een beperkt budget gemotiveerde studenten? Met de e-mailmarketing van GetResponse krijg je dat zo voor elkaar!

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Verhoog het aantal aanmeldingen met behulp van zo veel informatieve nieuwsbrieven en campagnes als je maar wilt. Maak je keuze uit honderden sjablonen met een educatieve inslag, ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan media.
  • Werk aan updates en stel wanneer het jou uitkomt in wanneer je ze wilt publiceren. Maak van alles bekend, zoals nieuwe lessen en medewerkers, fondsenwerving, docenten en nog veel meer - volledig automatisch.
  • Breid je maillijst in een handomdraai uit met behulp van superhandige webformulieren voor op je website, sociale-mediapagina's, nieuwsbrieven en campagnes.
  • Zorg ervoor dat jouw educatieve missie en visie bij nog meer mensen aankomen met behulp van tools voor mail- en socialemedia-integratie. Houd het contact warm!
  • Deel studenten en betrokkenen in segmenten in op basis van hun interesses, inkomen, locatie en nog allerlei andere variabelen. Programmeer vervolgens autorespondercampagnes waarmee je de betrokkenheid naar het hoogste niveau tilt.
  • Volg en meet de voortgang van je programma's en maak er vervolgens rapporten over met kleurrijke grafieken. Je kunt de rapporten iedere dag in je inbox laten bezorgen.
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template