Nieuwsbriefsjablonen financiële dienstverlening

Vertrouwen. Reputatie. Verantwoordelijkheid. Prestaties. Dat zijn de pijlers van uw bedrijf. Maar deze eigenschappen zijn soms behoorlijk ongrijpbaar. Je moet er hard voor werken en goed communiceren. Met de tools voor e-mailmarketing van GetResponse bouw je een langdurige band met je klanten op.

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Zorg voor meer interesse in lucratieve producten met onze sjablonen voor financieel dienstverleners, ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan media.
  • Deel je klanten in segmenten in op basis van leeftijd, inkomen, investeringsgeschiedenis, portfoliosamenstelling en andere belangrijke factoren voor meer aankopen en commissie.
  • Ontvang meteen feedback op tijdelijke aanbiedingen zodat je meer winst maakt, minder verlies lijdt en jezelf presenteert als een betrouwbaar financieel expert.
  • Vis niet achter het net! Voer splittesten uit met maximaal 5 varianten van je berichten, zodat je zeker weet dat je optimale berichten verstuurt. Laat onze deliverability van 99% de rest maar doen.
  • Krijg snel toegang tot gegevens over je branche en doelgroep met behulp van onze gebruiksvriendelijke webformulieren en GRATIS online enquêtes. Kom te weten wie klaar is voor een investering!
  • Volg en meet de prestaties van je e-mailcampagne en maak overzichtelijke rapporten met grafieken, uitgebreide informatie en aangepaste gegevenssets. Zo heb je op iedere vraag een antwoord.
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template