Nieuwsbriefsjablonen voor de gezondheids- en beautysector

Jij bent een expert op het gebied van afvallen, sporten, huid en haar. Dankzij jouw diensten wordt het leven van je klanten mooier en voelen ze zich zelfverzekerder. Maar hoe zit het met je marketing? Met GetResponse kun je je e-mailmarketing pas echt goed oppoetsen!

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Vind in onze selectie van ruim 500 sjablonen precies het juiste voor jouw salon of studio en maak ze nog mooier met ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en tot wel 1 GB aan media.
  • Automatiseer en verstuur eindeloos veel gezondheids- en beautynieuwsbrieven om zo je klanten op de hoogte te houden van nieuwe medewerkers, lessen, workshops, doorverwijzingscoupons en nog veel meer!
  • Breid met behulp van aanpasbare webformulieren en gratis online enquêtes je lijst met potentiële klanten uit en reageer snel op veranderende trends en behoeften in je vakgebied.
  • Zorg ervoor dat je klanten je nieuwsbrieven gemakkelijk kunnen doorsturen. Dat kan heel eenvoudig, in één klik, met de deeltool voor socialemedia-integratie.
  • Deel je contactpersonen in segmenten in en spits je berichten toe op demografie, de frequentie van afspraken, probleemgebieden, stijlvoorkeuren en allerlei andere belangrijke factoren.
  • Analyseer iedere klik en openactie van de klant en maak vervolgens gebruik van statistieken zodat je zeker weet dat je nieuwe campagne nog beter wordt dan de vorige!
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template