Nieuwsbriefsjablonen voor de vastgoedsector

Als makelaar of hypotheekadviseur weet je maar al te goed dat er steeds minder klanten aan de wettelijke en financiële vereisten voldoen, zelfs bij executieverkopen. Met e-mailmarketing van GetResponse weet je de juiste klanten zo te vinden!

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Maak een goede indruk op vastgoedklanten met onze fraaie vastgoedsjablonen, die je nog mooier kunt maken met onze ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en tot wel 1 GB aan media.
  • Verstuur zo veel nieuwsbrieven en campagnes als je maar wilt en bied zo informatie en advies waarmee je op potentiële klanten overkomt als een expert op het gebied van vastgoed en hypotheken.
  • Zorg voor meer online interesse in nieuwe panden, openhuizendagen, seminars en nog veel meer, met behulp van geïntegreerde sociale media en deelfuncties.
  • Verzamel in weinig tijd informatie over klanten en de markt met behulp van onze GRATIS en gebruiksvriendelijke online webformulieren en enquêtes. Op die manier stel je profielen op waarmee je nog jarenlang vooruit kunt.
  • Deel je lijsten met een paar klikjes in segmenten in op basis van leeftijd, inkomen, locatievoorkeuren en prijsbereik. Stuur vervolgens relevante informatie naar de ontvanger.
  • Weet je niet welke invalshoek je moet hebben? Voer splittesten met maximaal vijf varianten uit. Meet vervolgens met behulp van e-mailstatistieken hoe goed je bericht het doet!
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template