Nieuwsbriefsjablonen voor de detailhandel

De consument geeft minder uit, maar heeft des te meer dan ooit zin in winkelen. Hoe bied je de meest gewilde artikelen tegen een scherpe prijs zonder dat je in je marketingbudget hoeft te snijden? Met GetResponse, het complete platform voor slimme e-mailmarketing!

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Socialize! Breid je lijst uit en word online onderwerp van gesprek met onze aanpasbare webformulieren, socialemedia-integratie en deelacties met één enkele klik.
  • Kies uit onze selectie van ruim 500 fraaie sjablonen precies het juiste voor jouw bedrijf! Ben je een beelddenker? Maak extra indruk met onze ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan media!
  • Verstuur eindeloos veel aanbiedingen en autoresponders zodat je producten steeds verleidelijker worden. Vergeet niet dat je de klant vaak meer dan vijf keer moet benaderen om hem tot een aankoop te verleiden.
  • Met onze gratis online enquêtes ontdek je wat je klanten precies willen. Daarna deel je je doelpubliek op in segmenten op basis van leeftijd, geslacht, koopgedrag, voorkeuren en allerlei andere variabelen!
  • Weet je niet zo goed wat je in je digitale etalage moet uitstallen? Met GetResponse test je eenvoudig tot wel vijf varianten van de titel, het ontwerp en de inhoud, zodat je vanzelf komt te weten hoe je het meest overtuigende bericht opstelt.
  • Volg, meet en evalueer de voortgang van je retailmarketing met overzichtelijke grafieken en gedetailleerde rapporten die dagelijks in je inbox belanden.
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template