Nieuwsbriefsjablonen voor de sportsector

Je doelpubliek zit vol rasechte fans die je tevreden moet houden met boeiende sportlocaties en topsporters. En om het getouwtrek op marketingvlak te winnen, kun je niet zonder hoogwaardige systemen. Met de tools voor e-mailmarketing van GetResponse krijg je precies het juiste gereedschap in handen!

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Maak eindeloos veel sportnieuwsbrieven waarmee je meer klanten vindt! Maak je keuze uit onze selectie van ruim 500 indrukwekkende sjablonen, meer dan 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan je favoriete media.
  • Integreer je berichten met sociale media en deelfuncties, zodat je meer fans kunt informeren over aankomende evenementen, scores, standen, apparatuur, workshops en nog veel meer!
  • Vind meer fans en ontvang feedback op evenementen en teams met behulp van online enquêtes en fraaie webformulieren die je bijvoorbeeld op je website of kaartverkooppagina kunt zetten.
  • Deel je lijsten op in segmenten op basis van sport, aanwezigheid, uitgaven en andere belangrijke aspecten. Op die manier vind je trouwe fans en worden je evenementen ongekend populair.
  • Weet je niet zeker met welke boodschap je het meeste resultaat boekt? Voer splittesten uit met tot wel vijf varianten van de titel, het ontwerp en de inhoud, zodat je altijd punten scoort met je berichten.
  • Houd de impact van je aanbiedingen bij, zodat je aan de hand van openacties en kliks kunt voorspellen hoeveel interesse er voor een evenement is. Oefening baart kunst!
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template