Nieuwsbriefsjablonen voor de technologiesector

In de technologiebranche is de iPod van vandaag morgen al net zo ouderwets als een cassettebandje. Hoe voldoe je aan de verwachtingen van zakelijke klanten en particulieren zonder dat je overheadkosten de pan uit rijzen? Dat is heel eenvoudig als je de e-mailmarketing van GetResponse de kar laat trekken!

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Kies uit ons assortiment van ruim 500 sjablonen het ideale sjabloon met technologisch thema voor je producten of diensten! Maak extra indruk met een van onze ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en 1 GB aan media!
  • Verstuur zo veel nieuwsbrieven en autoresponders als je maar wilt om de omzet in de winkel en het aantal bestellingen te verhogen. Vergeet niet dat je de klant vaak meer dan vijf keer moet benaderen om hem tot een aankoop te verleiden!
  • Ontdek met behulp van aanpasbare webformulieren en gratis online enquêtes wat je klant tegen welke prijs van je verwacht. Relevantie, dat is waar technologie om draait!
  • Deel je contactpersonen in segmenten in en stuur ze vervolgens berichten op basis van hun koopgedrag, de omvang van hun bedrijf, hun ICT-budget en andere nuttige variabelen.
  • Weet je niet wat je in je e-mail moet benadrukken? Met GetResponse test je gemakkelijk vijf varianten van de titel, het ontwerp en de inhoud. Zo krijg je eenvoudig de beste berichten.
  • Volg, meet en evalueer de voortgang van je marketing met overzichtelijke grafieken en gedetailleerde rapporten die dagelijks in je inbox belanden.
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template