Nieuwsbriefsjablonen voor de reisbranche

Of je nu reispakketten, arrangementen of hotelovernachtingen verkoopt, je staat zo goed als altijd tegenover een terughoudende klant. Je moet klanten ervan overtuigen dat dit hét moment is om een reis bij je te boeken! En waarmee doe je dat? Met e-mailmarketing van GetResponse!

Een aantal voorbeelden van hoe je je bedrijf met GetResponse laat groeien:

  • Laat je merk en belevingsaanbod beter overkomen met het perfecte sjabloon voor hotels en resorts! Laat je e-mails tot leven komen met onze ruim 1000 GRATIS iStock-afbeeldingen en tot wel 1 GB aan media!
  • Breid je lijsten en profielen uit met kleurrijke, aanpasbare webformulieren en GRATIS online enquêtes. Nog meer informatie nodig? Voer splittesten uit en stuur vervolgens het beste bericht!
  • Verstuur zo veel campagnes met 99% deliverability als je maar wilt en stuur vervolgens met autoresponders hotel- en resortarrangementen naar drukke klanten.
  • Wil je voor het hoogseizoen een enorm aantal aanbiedingen de deur uit doen? Met eindeloos veel campagnes en integratie voor sociale media profiteer je van eindeloze mogelijkheden!
  • Verhoog de betrokkenheid en het aantal reserveringen door je lijsten te segmenteren op basis van vorige reizen, demografische kenmerken, voorkeursbestemmingen en allerlei andere variabelen.
  • Bestudeer, meet en evalueer de voortgang van je e-mailmarketing met behulp van overzichtelijke grafieken en gedetailleerde rapporten die je dagelijks in je inbox ontvangt.
Doe mee met de revolutie op het gebied van
e-mailontwerp!
Meer hulpmiddelen nodig om je bedrijf te laten groeien?
newsletter template