GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Sluit je aan bij ons partnerprogramma
en verhoog je winst

Verdien geld door leads of ons platform aan te bevelen. Weinig moeite, veel resultaat.

Doorverwijzers

Werk je bij een digitaal bureau of mediabedrijf en ben je voor je klanten op zoek naar een oplossing voor automatische marketing? Raad ze dan GetResponse MAX aan en ontvang de rest van je leven commissie. Ons team regelt de rest!

Partner worden

Bureaus

Run je een marketingbureau en werk je samen met klanten die met e-mailmarketing of automatische marketing werken? Boor een nieuwe inkomstenstroom aan door je portfolio uit te breiden met ons ongeëvenaarde marketingplatform, dat in 195 landen wordt gebruikt!

Partner worden

Ontdek hoe [[nazwa partnera]]
dankzij ons partnerprogramma
van meer groei profiteren

Waarom kies je voor GetResponse MAX

Duizenden middelgrote en internationale bedrijven over de hele wereld vertrouwen voor hun marketing op GetResponse. In de afgelopen twintig jaar dat we in deze markt actief zijn, hebben de volgende merken en bedrijven betere resultaten bereikt met behulp van ons pakket voor e-mailmarketing en automatische marketing:

Onze klanten

Onderscheidingen

Wat maakt ons partnerprogramma de moeite waard?

Wat krijg je?

 • Onze verkoopkennis en een enorm aanbod aan marketingmateriaal. Je komt meer te weten over onze extra diensten waarmee je met je bureau uit nieuwe inkomstenstromen kunt putten en je producten slim boven die van je concurrenten positioneert.
 • Een gratis GetResponse-account, compleet met alle functies om effectief met demo’s en presentaties aan de slag te gaan.
 • Voorgoed tot wel 25% commissie en een marge van tot wel 35%. Je verdient geld zolang jouw contactpersoon klant van ons is – zonder addertjes onder het gras!
 • Ondersteuning van een vaste introductiemanager. Onze deskundigen leren je snel hoe je met ons platform uit de voeten kunt, zodat je binnen no-time precies weet hoe GetResponse MAX werkt.

Doorverwijzers

Stuur ons nieuwe leads en je zit gebakken. Wij regelen de rest en ondersteunen je met platformdemo’s, onderhandelingsadvies en introductieprogramma’s.

Wat krijg je?

 • Levenslange commissie tot wel 25%
 • Een vaste introductiemanager voor iedereen die je doorverwijst
 • Volledige ondersteuning van onze verkoopdeskundigen
 • Een gratis proefaccount voor ons platform
Partner worden

Bureaus

Breid je portfolio uit met een compleet platform voor online marketing – en boor nieuwe, stabiele inkomstenstromen voor je bedrijf aan

Wat krijg je?

 • Een marge van tot wel 35%
 • Een vaste introductiemanager
 • Ondersteuning door onze verkoopdeskundigen
 • Advies over welke extra diensten je via ons platform kunt bundelen en welke combinaties maximaal rendement opleveren
Partner worden

Vul je contactgegevens in, dan nemen wij contact met je op.

GetResponse respecteert en beschermt je privacy. Lees ons volledige privacybeleid { "reCaptchaErrorMessage": "Captcha\u0020onjuist." }

Bel je liever? +48 572 660 166
Heb je media- of marketingvragen, neem dan contact op via:
marketing@getresponse.com