GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Oplossingen
voor jouw zakelijke behoeften

Van leads vinden tot je rendement volgen:
wij zorgen ervoor dat je hele verkooptrechter tot meer resultaat leidt.

Leadgeneratie

Leadgeneratie

Stel via één platform een complete leadmachine samen. Vind nieuwe leads met webformulieren, converteer ze met landingspagina’s en webinars en tover ze ten slotte met behulp van automatische marketing en CRM om tot trouwe klanten.

Meer informatie over leadgeneratie

Automatische klanttrajecten

Breng het gehele klanttraject voor je merk en verkooptrechter in kaart. Je kunt onze tools voor automatische marketing laten meegroeien met je bedrijf en gemakkelijk uitgebreide workflows inrichten.

Meer informatie over automatische klanttrajecten
Automatische klanttrajecten
Webactiviteiten bijhouden

Webactiviteiten bijhouden

Verzamel informatie over het gedrag van gebruikers op je website of in een app en stuur aan de hand daarvan vervolgens relevante, tijdgebonden berichten via de functie voor automatische marketing van GetResponse

Meer informatie over webactiviteiten bijhouden

Stem verkoop en marketing op elkaar af met Microsoft Dynamics 365

Voortaan kunnen je marketing- en verkoopteams moeiteloos en nóg effectiever samenwerken. Dankzij de synchronisatie tussen GetResponse en Microsoft Dynamics worden gegevens en analyses namelijk inzichtelijker, waardoor je er veel meer aan hebt.

Lees meer over onze integratie
Stem verkoop en marketing op elkaar af met Microsoft Dynamics 365
Websitemeldingen

Websitemeldingen

Met een browsereigen tool voor websitemeldingen haal je het maximale uit je organische en betaalde verkeer. Til alles wat je doet naar een hoger niveau met een totaalpakket voor webinars, landingspagina’s en Facebook-advertenties.

Meer informatie over websitemeldingen

Flexibel gegevensbeheer

Beheer je enorme gegevensbestanden met duizenden contactpersonen van verschillende bronnen? Koppel je CRM, CMS of e-commerceplatform aan GetResponse, dan zorgen wij ervoor dat je gegevens altijd actueel zijn, met een brandschone lijst en onverslaanbaar hoge deliverability.

Meer informatie over flexibel gegevensbeheer
Flexibel gegevensbeheer
Personalisatie

Personalisatie

Op zoek naar een gemakkelijke manier om de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste ontvangers te sturen? Koppel je geheime wapen – je klantgegevens – aan onze kennis en tools, waaronder geavanceerde segmentatie en optimalisatie van de verstuurtijd.

Meer informatie over personalisatie

Rendement volgen

Profiteer van actuele gegevens en houd de campagneprestaties nauwgezet bij. Samen stellen we vast wat voor jou het beste werkt, zodat je precies weet met welke inspanningen je betere resultaten behaalt en meer klanten bij je laat terugkomen.

Meer informatie over rendement volgen
Rendement volgen

Meer bekijken?

Samenwerking

Samenwerking

Werk je met meerdere teamleden of teams? Met GetResponse zorg je ervoor dat ze beter kunnen werken, dat beslissingen sneller worden goedgekeurd en voorkom je nodeloze vertragingen. Het resultaat: je campagnes zijn altijd op tijd en altijd van hoge kwaliteit.

Meer informatie over samenwerking

Speciale infrastructuur

Bij GetResponse kun je rekenen op unieke oplossingen waarmee je de controle behoudt over de online reputatie van je merk. Daarnaast krijg je deskundige ondersteuning van een Customer Experience Engineer. Samen gaan jullie op zoek naar ruimte om de deliverability en de algehele resultaten te verbeteren.

Meer informatie over onze speciale infrastructuur
Speciale infrastructuur
Integraties

Integraties

Haal het maximale uit GetResponse door ons platform te koppelen aan de software die je al gebruikt. Maak je keuze uit ruim 100 kant-en-klare integraties met je favoriete platforms. Nog meer flexibiliteit nodig? Ga aan de slag met onze API of vraag ons om een integratie op maat voor je te maken.

Meer informatie over integraties

Productfeeds

Upload producten rechtstreeks vanuit je
e-commerceplatform naar je GetResponse MAX-account. Vervolgens sleep je ze gemakkelijk naar je
e-mails en landingspagina’s. Allemaal met hetzelfde platform.

Meer informatie over productfeeds
Productfeeds
Mobiele apps

Mobiele apps

Maak contact met klanten die onderweg zijn. Met de mobiele apps van GetResponse voor iOS en Android beheer je je lijst, campagnes en webinars. En dat allemaal met je mobiele telefoon, dus je kunt werken waar je maar wilt.

Meer informatie over mobiele apps

Ondersteunde opwarming van IP-adressen

Met ondersteunde opwarming van IP-adressen stuur je vanaf dag 1 miljoenen e-mails en profiteer je van uitstekende deliverability en persoonlijke ondersteuning. Je hoeft je niet in te houden bij de eerste e-mails die je verstuurt om je IP-adres op te warmen en je reputatie als afzender te vestigen. Je loopt dus ook geen vertraging op bij het benaderen van je gewaardeerde klanten.

Meer informatie over ondersteunde opwarming
van IP-adressen
Ondersteunde opwarming van IP-adressen

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553