GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Samenwerking

Betere samenwerking tussen teams, meer controle

Neem de controle over de werkprocessen van je team volledig in handen

Ben je op zoek naar een manier om meerdere merken, afdelingen of bedrijfstakken te beheren? Wil je je teams bij elkaar brengen zodat ze kunnen samenwerken, maar wil je tegelijkertijd de controle over gegevens en toegangsrechten behouden? Dan zit je bij ons goed.

Beheer gemakkelijk gebruikers en rollen

Met GetResponse MAX kun je meerdere accounts aanmaken voor iedereen binnen je bedrijf. Je kunt de individuele rollen en bijbehorende toegangsniveaus naar eigen inzicht bepalen en nieuwe gebruikers toevoegen aan projecten naar keuze.

Werken er ontwerpers of marketingmanagers in je team? Gebruik dan kant-en-klare rollen of maak aangepaste rollen aan. Kies vervolgens het toegangsniveau en de functies die de rollen mogen zien.

Iedere gebruiker krijgt een uniek gepersonaliseerd dashboard waarin de belangrijkste informatie en statistieken meteen te zien zijn. En dankzij de accounts krijg je helder zicht op de teamprestaties – en strategieën voor de beste resultaten.

Tabel met gebruikersrollen
E-mailgoedkeuring

Vereenvoudig e-mailgoedkeuringen

Je kunt gemakkelijk moderators aanwijzen die de campagnes die je ontwikkelaars of andere gebruikers met beperkte verzendrechten hebben gemaakt, goedkeuren of afkeuren. Zo verloopt het hele proces snel en transparant en krijg jij campagnes die staan als een huis.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553