GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Speciale infrastructuur

Geef je merk de wind mee en poets je reputatie op

Jouw domein, jouw manier

Op zoek naar een manier om gemakkelijker de controle te krijgen over je online identiteit? Met een eigen maildomein en IP-adres trek je alle campagnes met elkaar gelijk.

Met een eigen domein kun je ook de geloofwaardigheid van je merk versterken. Al je e-mails lijken van je eigen servers afkomstig te zijn. Daardoor valt de afzenderinformatie extra op tussen al die andere mails. Alle trackinglinks komen vanzelf uit bij je bedrijfsnaam.

Wil je landingspagina’s en aanmeldformulieren maken die je op je eigen domein of subdomein kunt hosten? Probeer onze handige drag-and-dropeditors eens. Je kunt daarna zoals je wilt doorverwijzen naar pagina’s en formulieren.

Heb je meerdere gebruikers in je hoofdaccount, gebruik dan de kracht van de rebrandingfunctie. Je kunt het logo, de favicon en de websitetitel van GetResponse vervangen en zelfs de merknaam aanpassen. Daarnaast kun je een eigen domein maken waarop je account wordt gehost.

Een hoge afzenderscore = meer bezorgde e-mails

Met automatische marketingworkflows zie je precies wat voor communicatiepatronen er tussen jou en je contactpersonen bestaan. En nog mooier: ze worden automatisch ingeschakeld zodra er aan een bepaalde voorwaarde is voldaan. Jij hoeft dus zelf helemaal niets te doen.

Met workflows verzamel je tijdens verschillende contactmomenten waardevolle klantgegevens. Vervolgens zet je die informatie strategisch in om relevante boodschappen op te stellen.

Volg en analyseer het gedrag van gebruikers en stel regels in waarmee je rechtstreeks op een aankoop aanstuurt. Daarnaast kun je de gemakkelijkste manier om een nieuwsgierige lead om te toveren tot een trouwe klant gemakkelijk testen en optimaliseren.

Helemaal afgestemd op jouw merk

Hoe maak je een goede eerste indruk bij een klant voor wie je de marketingcampagnes beheert of bij een contactpersoon die je e-mail opent?

Door ons platform aan te passen en zelf een dashboard te ontwerpen dat perfect bij je bedrijfsstijl past. Upload je logo, favicon en tekst en kies het kleurenschema dat het best op je bedrijf aansluit.

Werk je liever met je eigen sjablonen in plaats van met de Email Creator? Geen probleem! Je kunt onze bevestigingsmails, nieuwsbrieven, automatische marketingworkflows en nog veel meer helemaal naar wens aanpassen. Het resultaat plaats je gewoon in het account van je klant.

Wij zorgen ervoor dat achter de schermen de motor blijft draaien.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553