GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Integraties

Voeg al je tools samen in één marketingmachine

Kies uit ruim 100 kant-en-klare integraties

Als je al je favoriete tools, apps en diensten aan elkaar koppelt, heb je je marketingcampagnes in een mum van tijd opgestart. Je hebt niet eens je ontwikkelaar nodig.

Je koppelt GetResponse eenvoudig aan je favoriete e‑commerce-, CRM‑ en CMS‑platforms. Zo komen al je nieuwe contactpersonen op de juiste lijst te staan – en houd je je gegevens actueel. Vervolgens hoef jij je alleen maar te concentreren op de personalisatie van het klanttraject voor nieuwe leads met behulp van workflows voor automatische marketing.

Synchroniseer je eigen tools met de API

Heb je meer flexibiliteit nodig? Doe je voordeel met de open API, waarmee je je favoriete tools en platforms perfect met GetResponse kunt integreren.

Je kunt van alles integreren, zoals aangepaste aanmeldformulieren, je interne e-commercesysteem en je mobiele app.

Je hoeft alles maar één keer in te stellen. En daarna? Dan blijven de nieuwe klantgegevens maar binnenstromen. Dag in, dag uit.

Vraag ons een integratie op maat te bouwen

Soms heb je gewoon een oplossing nodig die helemaal op jouw situatie is afgestemd. Zoals een functie die je via API wilt kunnen gebruiken, of een tool die je niet aan je platform kunt koppelen.

Ons interne technische team kan je daarbij helpen. Vraag ons gewoon een ontwikkelingsproject op maat te bouwen, bijvoorbeeld om je favoriete platform aan GetResponse te koppelen. Wie weet voegen we het zelfs wel toe aan onze integraties!

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553