GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Leadgeneratie

Beter bereik = meer leads

Stem je formulieren af op de behoeften van je bedrijf

Je kunt gemakkelijk aangepaste webformulieren maken die perfect op je bedrijf aansluiten. Dat soort formulieren zijn ideaal om de aandacht van bezoekers vast te houden en ze tot trouwe klanten om te toveren.

Daarnaast kun je allerlei waardevolle informatie verzamelen. Kies de informatie die je voor je lijstsegmenten nodig hebt en ontwerp vervolgens een formulier waarmee je die informatie kunt verzamelen.

Vind meer leads met landingspagina’s

Op zoek naar meer leads voor je bedrijf? Dan moet je met converterende mobiele landingspagina’s aan de slag.

Je kunt daar ingebouwde webformulieren aan toevoegen om klantgegevens te verzamelen. Met aanpasbare invoerlabels en aangepaste velden kun je meteen beginnen met leads verzamelen zodra iemand zich heeft aangemeld.

En als je video’s op YouTube, Vimeo, Wistia en Vidyard insluit, vallen je commerciële landingspagina’s pas écht op!

Bij GetResponse vind je honderden sjablonen voor volledig responsieve landingspagina’s. Zo wordt converteren kinderspel.

Met A/B-tests en statistieken converteer je zelfs nog meer. Als je je paginastatistieken goed bijhoudt, weet je precies welke aanpassingen je nog moet doen om écht indrukwekkende resultaten te behalen. Met onze SEO-tools bereik je de juiste doelgroep en val je op – ook in de drukte van online media.

Daarnaast kun je landingspagina’s aan zo goed als ieder statistieken- en remarketingplatform koppelen. Zo kun je alles gemakkelijk bijhouden en optimale resultaten behalen.

Converteer meer leads met webinars

Met webinars als wapenfeit van je strategie voor online marketing heb je de middelen in handen om nieuwe leads te vinden en een hechte band met de klant te smeden.

De aanwezigen kunnen op ieder apparaat en waar dan ook ter wereld meekijken. Alles gaat via onze mobiele app, die verkrijgbaar is voor iOS en Android. Iedereen heeft gemakkelijk toegang tot de webinarruimte, zonder gedoe met invoegtoepassingen.

Je kunt je webinars opnemen en de opname later gebruiken als deel van je strategie voor meer vraag.

Alle webinars zijn beveiligd met URL’s met SSL-versleuteling. Je kunt je webinar met een wachtwoord afschermen of juist voor iedereen beschikbaar maken.

Wil je weten hoe goed je webinar heeft gepresteerd? Dat lees je in onze webinarrapporten. Die kun je meteen aanmaken en analyseren. In onze rapporten lees je wie er aanwezig waren, waar de aanwezigen vandaan kwamen, hoelang ze aanwezig waren en wat ze bij je peilingen hebben gestemd.

Je kunt ook de conversiestatistieken bijhouden, compleet met cijfers over de aanwezigen en aanmeldingen. Vervolgens maak je voor je collega’s een uitgebreid pdf-rapport.

Stel een compleet pakket voor leadgeneratie samen

Met onze open API integreer je je e-mailmarketing heel eenvoudig met andere online tools. Daarnaast kun je je eigen zakelijke pakket instellen om gegevens te verzamelen en je campagnes te segmenteren en personaliseren.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553