Bespaar 2999 €* met ons Soepele overstap-aanbod.

MEER INFORMATIE

Ondersteunde opwarming
van IP-adressen

Stuur vanaf dag 1 miljoenen e-mails

Naadloze overgang

Met ondersteunde opwarming van IP-adressen* stuur je vanaf dag 1 miljoenen e-mails, die dankzij ongekende deliverability ook echt in de inbox van je contactpersonen terechtkomen. Je hoeft je niet in te houden bij de eerste e-mails die je verstuurt om je IP-adres op te warmen en je reputatie als afzender te vestigen. Je loopt dus ook geen vertraging op bij het benaderen van je gewaardeerde klanten.

Met ons geautomatiseerde proces stellen we een drempel in voor het verzendvolume van je eigen IP-adres. Die drempel wordt vervolgens aangepast naarmate je je reputatie opbouwt. De resterende berichten worden vanuit onze hoogwaardige, gedeelde IP-pool verstuurd. Dit aantal wordt na verloop van tijd aangepast, totdat je IP-adres helemaal is opgewarmd en de berichten zelf kan bezorgen. En het mooiste: je hebt niet eens door dat dit proces op de achtergrond speelt.

Ondersteunde opwarming tegenover
standaard opwarming van IP-adressen

Met GetResponse MAX krijg je een uniek IP-adres en ondersteuning van echte mensen. Zij doen er alles aan om je problemen op te lossen – het liefst proactief. Daarnaast helpen we je bij het onderhouden van je relatie met alle ISP’s en bij het versterken van je IP-reputatie.

Is het tijd om op te schalen naar een nieuw platform, waarbij je profiteert van je eigen vaste IP-adres en de mogelijkheid om al je contactpersonen en lijsten te migreren zodat je zonder vertraging e-mails kunt gaan sturen? Je hebt keuze uit verschillende opties van GetResponse om je IP-adres op te warmen.

Je hebt voortaan twee opties om je IP-adres op te warmen: je kunt je eigen schema instellen met standaard opwarming van IP-adressen, maar je kunt ook kiezen voor onze beproefde ondersteunde opwarming van IP-adressen*.

Geen tijdrovende stappen en logge processen meer waardoor waardevolle tijd en energie opgaan aan trage lijstmigratie. Geen omslachtig gedoe meer met twee platforms (en dus ook twee keer betalen) waarbij je steeds heen en weer moet schakelen. Met GetResponse weet je zeker dat je duizenden of zelfs miljoenen e-mails meteen naar je klanten kunt sturen, waardoor je tijd, middelen en geld bespaart.

*Ondersteunde opwarming van IP-adressen is alleen beschikbaar voor bepaalde afzenders

10 keer meer verstuurde e-mails met ondersteunde dan met
standaard opwarming van IP-adressen

Zoals je hier duidelijk kunt zien, werkt ondersteunde opwarming van IP-adressen aanzienlijk beter dan standaard opwarming, waardoor er veel meer e-mails worden verstuurd. Dit blijkt uit gegevens die we hebben verzameld op basis van de activiteit van een klant die GetResponse MAX intensief gebruikt.

Tijdens dit onderzoek verstuurde onze klant in twee weken tijd bijna 3 miljoen berichten met ondersteunde opwarming van IP-adressen – drie keer zoveel vergeleken met standaard opwarming van IP-adressen. En dit verschil in aantal werd nog beter zichtbaar na drie weken of één maand.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553

Plan een demo van
5 minuten in

Plan een demo van
5 minuten in

Vul het onderstaande formulier in om een kort overzicht te bekijken van onze marketingoplossingen en om een uitgebreide productdemo aan te vragen.

GetResponse Sp. z o.o. heeft je gegevens nodig om contact met je op te nemen en je vraag in behandeling te nemen. Meer informatie vind je in het privacybeleid.