GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Personalisatie

Maak het persoonlijk, maak een zinvol

Bereik je contactpersonen beter

Smeed een zinvolle band

Als je de klantervaring écht volledig personaliseert, kun je met behulp van klantgegevens relevante en waardevolle berichten versturen. En dat op het juiste moment naar de juiste ontvangers.

Met dynamische content kun je de producten onder de aandacht brengen waarvan je weet dat je klanten ze willen hebben. Je kunt e-mails heel eenvoudig personaliseren op basis van hun gedrag, interesses, locatie en de taal die ze spreken.

Bereik je contactpersonen beter

Je kunt automatische marketingworkflows helemaal aanpassen aan de behoeften en voorkeuren van je klanten. En met voorwaarden, acties en filters communiceer je met meer precisie dan ooit tevoren.

Dankzij geavanceerde segmentatie kun je gemakkelijk op basis van voorkeuren groepen samenstellen. Zet gegevens in, voeg aangepaste velden toe en deel je lijst op in zinvolle segmenten. Met haarscherpe targeting worden je e-mails ronduit onweerstaanbaar.

Met scores en tags kom je nog een stap dichter bij je klanten, waardoor je hun gedrag en voorkeuren beter kunt analyseren. Vervolgens volg je hun gedrag, stel je op basis daarvan complete klantprofielen op en stuur je ze echt op maat gemaakte content.

Bereik je contactpersonen beter
Verstuur je bericht altijd op het juiste moment

Verstuur je bericht altijd op het juiste moment

Met Perfect Timingverstuur je je e-mails altijd precies op het juiste moment naar je contactpersonen. Je bericht komt aan op het moment dat de kans het grootst is dat de ontvanger je bericht daadwerkelijk leest en erop klikt.

En met Time Travel verstuur je je mails op hetzelfde moment in verschillende tijdzones. Je kunt op die manier hele campagnes vooruitplannen. Je berichten komen aan op het moment dat je abonnee wakker is. Dat is goed voor de conversie.

Bescherm je reputatie als afzender

Met een uniek IP-adres bescherm je je e-mailreputatie en verhoog je de deliverability. Samen met een eigen DKIM en gespecialiseerde infrastructuur wordt de communicatie met je database kinderspel.

Maak een totaalpakket

Meer flexibiliteit nodig? Met onze API integreer je je e‑mailmarketing naadloos met andere online tools. Daarnaast kun je je eigen zakelijk pakket instellen om gegevens te verzamelen en je campagnes te segmenteren en personaliseren.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553