GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Rendement volgen

Volg en meet je marketingrendement in een handomdraai

Krijg meteen zicht op essentiële klantgegevens

Op zoek naar een manier om je marketingrendement beter te meten? Je kunt natuurlijk knopen doorhakken op basis van je gevoel of allerlei flitsende statistieken, maar dan is het risico wel groot dat je een misstap maakt. Met geavanceerde rapporten heb je alle belangrijke gegevens gewoon binnen handbereik, zonder zoeken.

Daarnaast kun je je klantgegevens meteen via ons handige statistiekendashboard en onze API bekijken. Heb je liever dat we je het rapport rechtstreeks naar je e-mailadres of ftp-server sturen? Geen probleem! Wij doen gewoon wat voor jou het beste werkt.

Blijf testen voor nog betere campagnes

Wil je e-mails met meer slagkracht? Met A/B-tests stuur je alleen je beste berichten op het juiste moment naar de juiste mensen.

Je hoeft je dus nooit meer af te vragen welke campagne je de meeste respons gaat geven. Of welke landingspagina de meeste conversie! Met A/B-tests achterhaal je welke campagne het best presteert. Je gebruikt daarbij enkel de KPI’s die voor jouw bedrijf het meest meetellen.

Ben je dat eindeloze geknoei met de optimale verzendtijd helemaal zat? Laat onze AI het zware werk voor je doen. Met Perfect Timing en Time Travel verstuur je e-mails op de momenten dat de kans het grootst is dat ze worden gelezen – en dat de ontvangers er iets mee doen.

Richt je op de meest veelbelovende leads

Je hebt goede leads – en minder goede. En dat geldt al helemaal bij de CLV (customer lifetime value, oftewel de totaalwaarde van een klant) en de moeite die je mag en wilt doen om leads klant te converteren. Maar als je met leadscores en tags aan de slag gaat, weet je precies wie de moeite waard is – en wie niet.

Je kunt heel eenvoudig tags en scores aan complete profielen toewijzen, waardoor je je klantenbestand kunt ontwarren. Daarnaast kun je de leadkwaliteit beoordelen en vaststellen met welke fase van het klanttraject je te maken hebt. Stel in een handomdraai automatische marketingworkflows in. En net zo gemakkelijk sla je een brug tussen je marketingmensen en je salesteams. Zo weet je zeker dat je alleen maar leads doorsluist die klaar zijn voor een aankoop.

Integreer GetResponse met je favoriete tools

Houd je je marketingrendement via meerdere platforms bij? Je kunt GetResponse heel eenvoudig integreren met allerlei andere platforms, zoals Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel, Bing Ads en Yandex Metrica. Sluit al je systemen op elkaar aan en poef, de conversie schiet de lucht in.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553