PLAN EEN DEMO IN

Gegevensbeveiliging

Bescherm je gegevens en houd je klanten veilig.

Stap 1 van 2

AL MEER DAN 20 JAAR VERTROUWD DOOR MERKEN OVER DE HELE WERELD

Al je gegevens worden veilig opgeslagen

Wij nemen gegevensbescherming serieus. Dat hebben we altijd al gedaan en dat blijven we altijd doen. Daarom beveiligen we je gegevens en die van je klanten op meerdere manieren.

Gegevensbescherming blijft topprioriteit

We bewaren je gegevens op verschillende servers en schijven tegelijkertijd, zodat systeemuitval kan worden opgevangen. Van alle gegevens wordt dagelijks een back-up gemaakt en de gegevens worden opgeslagen in onze datacentra op verschillende locaties over de hele wereld, waar veiligheid vooropstaat.

Ons speciale netwerk is permanent afgeschermd met firewalls. We houden continu een oogje in het zeil. Daarnaast houden we onze beveiligingssoftware altijd volledig up-to-date.

Gegevensbescherming als topprioriteit

Optimale beveiliging van creditcard- en factureringsgegevens

We beschermen alle creditcardgegevens met hypermoderne versleuteling – hetzelfde versleutelingsniveau dat door vooraanstaande banken wordt gebruikt. Alle gevoelige gegevens worden verwerkt, verstuurd en bewaard via een netwerk dat aan de PCI-vereisten voldoet. De beveiliging van dit netwerk wordt regelmatig nagelopen door deskundigen die vooroplopen in de branche.

Optimale beveiliging van creditcard- en factureringsgegevens

Compliance is onze prioriteit

We voldoen aan alle internationale wetten en regelgeving, waaronder de AVG en de CAN-SPAM-wet. We verwerken afmeldingen altijd meteen in onze database.

Daarnaast worden alle gegevens op de lokale server van de klant opgeslagen. Zo voldoen we aan de lokale beschermingswetgeving.

Compliance is onze prioriteit

Sluit je aan bij de ruim 100,000 bedrijven en brancheleiders die al met GetResponse werken

Klaar om aan de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553