GetResponse is a leader in Enterprise Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Enterprise Marketing Automation on G2

Waarom
GetResponse MAX?

Je wilt bij je online marketing natuurlijk vertrouwen op een betrouwbare partner. Een bedrijf met geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke tools voor complexe taken. Een gezonde dosis persoonlijke ondersteuning kan ook geen kwaad, toch? En de prijs voor dat hele pakket moet wel stroken met je marketingbudget, uiteraard. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Daarom hebben wij GetResponse MAX voor je.

Voordelen

Ben je op zoek naar een totaalpakket waarmee je tijd bespaart, het rendement ophoogt en meer uit je sales- en marketingactiviteiten haalt? Dan zit je bij GetResponse helemaal goed.

Bekijk alle voordelen van samenwerken met GetResponse

Klanten

We hebben de handen ineengeslagen met bedrijven over de hele wereld. Onze samenwerkingen werpen flink wat vruchten af!

Laat je inspireren door de ervaringen van onze klanten

Ondersteuning

Neem rechtstreeks contact op met je accountmanager: telefonisch, per e-mail, chat of Slack* – dag en nacht, waar je ook bent.

Laten we onze denkkracht bundelen

Beveiliging

We hebben meerdere beveiligingslagen ingesteld om jouw gegevens en die van je klanten helemaal veilig te houden. Daarbij voldoen we aan allerlei internationale wetten en regelgeving. Bovendien zijn we lid van verschillende wereldwijde organisaties die zich hardmaken voor goede gegevensbescherming.

Ontdek hoe we je gegevens achter slot en grendel houden

Flexibiliteit

Wij begrijpen wat een grote organisatie als die van jou nodig heeft – en dat het om unieke behoeften gaat. Daarom bieden we een flexibele werkwijze, flexibele voorwaarden en flexibele betaalmogelijkheden.

Ontdek hoe we onze diensten kunnen afstemmen op wat jij nodig hebt

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553

Plan een demo van
5 minuten in

Plan een demo van
5 minuten in

Vul het onderstaande formulier in om een kort overzicht te bekijken van onze marketingoplossingen en om een uitgebreide productdemo aan te vragen.

GetResponse Sp. z o.o. heeft je gegevens nodig om contact met je op te nemen en je vraag in behandeling te nemen. Meer informatie vind je in het privacybeleid.