GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Stippel de route
naar succes uit

We werken met je samen zodat je je meest ambitieuze doelen behaalt.
En daarbij slaan we de kleinere doelen zeker niet over.

Scroll to Krijg meer inzicht in je klanten
Krijg meer inzicht in je klanten

Krijg meer inzicht in je klanten

Profiteer van actuele gegevens en leer je klanten kennen. Volg hun gedrag, verzamel gegevens en stel uitgebreide klantprofielen op. Gebruik die informatie vervolgens om je lijst te segmenteren, leads te ontwikkelen en de juiste boodschap te sturen.

Ontdek hoe je betere leads vindt

Bespaar tijd en richt je
op de kern

Zodra je eenmaal je workflows hebt ingesteld, weet je zeker dat je campagnes op het juiste moment de juiste mensen bereiken. Dat betekent dat je meer de tijd hebt om je communicatie te verbeteren en meer leads te converteren.

Ontdek hoe je met automatische marketing tijd bespaart
Bespaar tijd en richt je op de kern

Meer bekijken?

Breid je lijst uit

Breid je lijst uit

Je mailinglijst is je geheime marketingwapen. Met handige lijsttools als formulieren, landingspagina’s en webinars haal je er het maximale uit.

Ontdek hoe je een mailinglijst maakt die converteert

Meer openacties

Wil je dat meer mensen je bericht zien? GetResponse MAX zit boordevol functies waarmee je het openpercentage van je berichten opschroeft, zoals reputatiebescherming en deliverabilitybehoud met Hydra, sjablonen voor responsieve mails en landingspagina’s en A/B-tests.

Ontdek hoe je pas echt goede resultaten behaalt
Meer openacties
Verbeter je reputatie als afzender

Verbeter je reputatie als afzender

Zie je een deliverability van altijd meer dan 99% wel zitten? GetResponse heeft de handen ineengeslagen met brancheleiders als ReturnPath, SpamHaus en SpamAssassin, zodat we zeker weten dat we aan de Amerikaanse CAN-SPAM-wetgeving voldoen en je reputatie als afzender wordt beschermd.

Ontdek hoe je die deliverability zo hoog mogelijk krijgt

Haal afgehaakte klanten terug

Breng in kaart welke klanten een aankoop hebben afgebroken. Benader ze vervolgens automatisch met een e-mailcampagne voor verlaten winkelwagentjes. Bereken hoeveel misgelopen inkomsten je kunt terughalen.

Haal misgelopen verkoopkansen
Haal afgehaakte klanten terug

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553