GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Enterprise Marketing Automation on G2

Word jij ons volgende succesverhaal?

Sluit je aan bij de snel groeiende bedrijven die dankzij GetResponse echte resultaten behalen.

Scroll

Wat vinden onze klanten?

"We hebben voor GetResponse gekozen om onze regionale nieuwsbrief flink aan te passen en hebben geen spijt van onze keuze. De ontwerpinterface is heel logisch en eenvoudig in het gebruik en de e-mails worden op een effectieve manier verzonden. Dankzij GetResponse is e-mails maken en versturen heel eenvoudig geworden en hebben we meer tijd om ons te richten op ons sterke punt: de ontwikkeling van nieuwe content. Bij vragen stonden de medewerkers van de online klantenservice meteen voor ons klaar met deskundige begeleiding, waardoor we snel weer aan het werk konden."

Noel Boivin

UNESCO Bangkok

"We zijn heel tevreden over GetResponse MAX als platform en de goede klantenservice. We werken inmiddels twee jaar met GetResponse en de dienst was gedurende die tijd 100% bereikbaar, zonder uitval of technische problemen. We profiteren dus ook al twee jaar van hoge deliverability van onze e-mails.

Dankzij automatische marketing kunnen we automatische e-mails laten versturen zodra een klant specifieke handelingen verricht – een e-mail openen, op een link klikken – wat rechtstreeks bijdraagt aan een hogere omzet. Wat we ook erg prettig vinden, is dat we de tool aan meerdere gebruikers beschikbaar kunnen stellen en per gebruiker een functiepakket kunnen bepalen.

We zijn zeer te spreken over de technische ondersteuning. Toen onze e-mails op een gegeven moment door alle grote e-mailproviders werden geblokkeerd, heeft het team van GetResponse meteen een oplossing gezocht. Ook al het informatiemateriaal en de instructievideo’s zijn heel fijn, vooral als je snel wilt weten welke functies je nodig hebt. Je hoeft dan niet eens contact op te nemen met de klantenservice!"

Piotr Lebiedziński

Grupa Wnętrzator

“Mijn Customer Experience Engineer kent de branche als zijn broekzak en is precies het soort Customer Experience Engineer dat je moet hebben voor zo’n belangrijk aspect als e-mail. Hij heeft ons vanaf het begin aan de hand genomen en geholpen met het opwarmen van onze IP-adressen, automatiseren en deliverability. Hij heeft ook altijd wel een suggestie als de boel wat minder goed loopt dan gehoopt. Als het GetResponse-systeem zelf even niet meewerkt, zorgt hij ervoor dat alles snel op z’n pootjes terecht komt. Je treft niet vaak mensen, laat staan Customer Experience Engineers, die zo goed luisteren en proactief contact opnemen om ons van de voorgang op de hoogte te houden en ons om feedback te vragen. Een dikke pluim en een echte aanrader!”

Mark Doubleday

Clickwork 7

“Mijn Customer Experience Engineer is er een uit duizenden! Hij geeft altijd snel antwoord en als hij zelf even niet beschikbaar is, zorgt hij ervoor dat een collega zijn zaken waarneemt. We hoeven dus nooit te wachten. Hij weet altijd meteen raad en legt alles heel helder uit.”

Angela Goldsmith

Dark Horse Comics

“Mijn Customer Experience Engineer is erg vriendelijk! Hij staat me altijd netjes te woord, heeft altijd wel een antwoord op mijn vragen en weet echt alles van GetResponse. Zo nu en dan neemt hij zelf even poolshoogte. Heel prettig! Ik weet dat ik ’m altijd een berichtje kan sturen en dat ik dan de hulp krijg die ik nodig heb. Bedankt!”

Sandra Proudman

Cushman & Wakefield

“Ik gebruik GetResponse MAX nu al een aantal jaar en ben ervan overtuigd dat geen enkele tool voor e‑mailmarketing beter zijn werk doet dan die van GetResponse. Ik heb het voorrecht gehad de diensten van een aantal leveranciers te testen. GetResponse steekt op allerlei vlakken met kop en schouders boven de concurrentie uit. Ik beheer de e-mailgegevens voor een aantal toonaangevende webwinkels. Bij een aantal nam het rendement uit e-mails met maar liefst 200% toe. Dat soort resultaten liggen dankzij de tools van GetResponse voor iedere marketeer binnen handbereik, ongeacht je ervaring met dit soort tools. De ondersteuning die GetResponse biedt, is ongeëvenaard goed. Niet alleen had de klantenservice een antwoord op al mijn technische vragen, ze wisten me ook van alles te vertellen over de branche. Mijn deskundige Customer Experience Engineer zette alles op alles om ervoor te zorgen dat mijn e-mailmarketing vruchten zou afwerpen. GetResponse maakt zichzelf ook steeds beter door heel goed naar de feedback van klanten te luisteren. Ik kan iedere e-mailmarketeer GetResponse van harte aanbevelen. Voor beginners is de logische opzet van GetResponse ontzettend fijn. Wie over wat meer technisch inzicht beschikt, komt er al snel achter dat GetResponse MAX veel beter is dan de concurrentie, omdat het bedrijf de lat op het gebied van e-mailmarketing en functionaliteit belachelijk hoog legt. Ik kan met trots zeggen dat ik klant bij GetResponse ben en wat mij betreft is GetResponse de onovertroffen marktleider van onze branche.”

Daniel Hrebenak

Platinum Success

“Ik werk inmiddels een aantal jaar met GetResponse. Hun platform is ontzettend functioneel en je hebt altijd toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van e-mailmarketing. Wat ik het meest op prijs stel, is hun professionaliteit en het ‘veilige’ gevoel dat ik bij onze samenwerking krijg. Daarnaast verloopt de communicatie met onze Customer Experience Engineer heel soepel en snel. Hij heeft een goed oog voor detail. Dankzij onze samenwerking hebben we allerlei complexe activiteiten weten op te delen in eenvoudige, aangename taken.”

Katarzyna Kobus

Communicatiecoördinator Scania Poland S.A.

“Ik maak en verkoop sinds 2002 al online softwareproducten. Mijn voornaamste inkomstenbron is e‑mailmarketing. Sinds ik op GetResponse ben overgestapt, worden mijn e-mails maar liefst 60% vaker geopend en wordt er 200% vaker doorgeklikt. Ik ben softwareontwikkelaar en weet dus als geen ander hoe een goede interface er uit hoort te zien. Die van GetResponse is helemaal in orde: je kunt er heel eenvoudig e-mails mee maken en versturen. GetResponse biedt daarnaast ongelooflijk goede ondersteuning! Hun klantenservice neemt regelmatig contact met me op, puur om te polsen of alles nog lekker loopt. Ze denken dus echt met je mee. En zo zien we het graag! Als je voor je internetbedrijf dit jaar maar één ding mag doen, kies dan voor de integratie met GetResponse. Je krijgt er zeker geen spijt van!”

Dave Guindon

www.interestarchitect.com

Wie vertrouwen op ons?

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553