GetResponse is a leader in for Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Mid-Market for Transactional Email on G2

Laat de gegevensbescherming maar aan ons over

Bescherm je gegevens en houd je klanten veilig.

Al je gegevens worden veilig opgeslagen

Wij nemen gegevensbescherming serieus. Dat hebben we altijd al gedaan en dat blijven we altijd doen. Daarom beveiligen we je gegevens en die van je klanten op meerdere manieren.

De beste creditcardbeveiliging

Onze versleuteling is net zo waterdicht als die in de bancaire sector. Je creditcardgegevens zijn dus helemaal veilig, net als die van je contactpersonen. Iedere seconde van de dag.

Robuust netwerk met continue beveiliging

We verwerken, versturen en bewaren gegevens middels een netwerk dat aan de PCI-vereisten voldoet.

Ons speciale netwerk is permanent afgeschermd met firewalls. We houden continu een oogje in het zeil. Daarnaast houden we onze beveiligingssoftware altijd volledig up-to-date.

Elke dag maken we back-ups, die we opslaan in beveiligde gegevenscentra op verschillende plekken in de Verenigde Staten en Europa.

Compliance is onze prioriteit

Als brancheleider voldoen we natuurlijk aan alle internationale wetten en regelgeving. Daaronder vallen ook de Amerikaanse CAN-SPAM-wetgeving en de nieuwe AVG.

We verwerken afmeldingen altijd meteen in onze database. Daarnaast worden alle gegevens op de lokale server van de klant opgeslagen. Zo voldoen we aan de lokale beschermingswetgeving.

pages/max/why-getresponse/data-security/index.ENTERPRISEWhyGetresponseDataSecurityCompliantBVActAlt
BUREAU
VERITAS
Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
CAN-SPAM-wet

Wij zijn lid van:

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553