Werk met ons samen

Verwijs nieuwe klanten door voor een beloning

Op zoek naar een nieuwe inkomstenstroom?

Werk je bij een designbureau of softwarebedrijf of ben je zelfstandig marketingadviseur? Meld je aan voor ons partnerprogramma en ontvang een mooie commissie voor iedere doorverwezen contactpersoon die zich voor GetResponse aanmeldt.

Jij regelt de leads, wij de rest.

Stuur ons nieuwe leads en je zit gebakken. Wij regelen de rest en ondersteunen je met softwaredemo’s, onderhandelingsadvies en introductieprogramma’s.

Je krijgt een vaste verkoopvertegenwoordiger van GetResponse toegewezen, die je helpt bij je zoektocht naar nieuwe contactpersonen om door te verwijzen. Daarnaast deelt hij zijn ervaringen met specifieke klanten en branches met je.

Verdien stevige commissie.

Als een contactpersoon die jij hebt doorverwezen zich voor GetResponse aanmeldt, ontvang jij 10 tot 20% van de abonnementsgelden van het eerste jaar. Er geldt geen maximumbedrag: je wordt volledig beloond voor iedere contactpersoon die zich voor GetResponse aanmeldt.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553

Plan een demo van
5 minuten in

Plan een demo van
5 minuten in

Vul het onderstaande formulier in om een kort overzicht te bekijken van onze marketingoplossingen en om een uitgebreide productdemo aan te vragen.

GetResponse Sp. z o.o. heeft je gegevens nodig om contact met je op te nemen en je vraag in behandeling te nemen. Meer informatie vind je in het privacybeleid.