Oplossingen
voor jouw zakelijke behoeften

Van leads vinden tot je rendement volgen:
wij zorgen ervoor dat je hele verkooptrechter tot meer resultaat leidt.

Leadgeneratie

Stel via één platform een complete leadmachine samen. Vind nieuwe leads met webformulieren, converteer ze met landingspagina’s en webinars en tover ze ten slotte met behulp van automatische marketing en CRM om tot trouwe klanten.

Meer informatie over leadgeneratie

Automatische klanttrajecten

Breng het gehele klanttraject voor je merk en verkooptrechter in kaart. Je kunt onze tools voor automatische marketing laten meegroeien met je bedrijf en gemakkelijk uitgebreide workflows inrichten.

Meer informatie over automatische klanttrajecten

Flexibel gegevensbeheer

Beheer je enorme gegevensbestanden met duizenden contactpersonen van verschillende bronnen? Koppel je CRM, CMS of e-commerceplatform aan GetResponse, dan zorgen wij ervoor dat je gegevens altijd actueel zijn, met een brandschone lijst en onverslaanbaar hoge deliverability.

Meer informatie over flexibel gegevensbeheer

Personalisatie

Op zoek naar een gemakkelijke manier om de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste ontvangers te sturen? Koppel je geheime wapen – je klantgegevens – aan onze kennis en tools, waaronder geavanceerde segmentatie en optimalisatie van de verstuurtijd.

Meer informatie over personalisatie

Rendement volgen

Profiteer van actuele gegevens en houd de campagneprestaties nauwgezet bij. Samen stellen we vast wat voor jou het beste werkt, zodat je precies weet met welke inspanningen je betere resultaten behaalt en meer klanten bij je laat terugkomen.

Meer informatie over rendement volgen

Meer bekijken?

Samenwerking

Werk je met meerdere teamleden of teams? Met GetResponse zorg je ervoor dat ze beter kunnen werken, dat beslissingen sneller worden goedgekeurd en voorkom je nodeloze vertragingen. Het resultaat: je campagnes zijn altijd op tijd en altijd van hoge kwaliteit.

Meer informatie over samenwerking

Speciale infrastructuur

Bij GetResponse kun je rekenen op unieke oplossingen waarmee je de controle behoudt over de online reputatie van je merk. Daarnaast krijg je deskundige ondersteuning van een accountmanager. Samen gaan jullie op zoek naar ruimte om de deliverability en de algehele resultaten te verbeteren.

Meer informatie over onze speciale infrastructuur

Integraties

Haal het maximale uit GetResponse door ons platform te koppelen aan de software die je al gebruikt. Maak je keuze uit ruim 100 kant-en-klare integraties met je favoriete platforms. Nog meer flexibiliteit nodig? Ga aan de slag met onze API of vraag ons om een integratie op maat voor je te maken.

Meer informatie over integraties

Mobiele apps

Maak contact met klanten die onderweg zijn. Met de mobiele apps van GetResponse voor iOS en Android beheer je je lijst, campagnes en webinars. En dat allemaal met je mobiele telefoon, dus je kunt werken waar je maar wilt.

Meer informatie over mobiele apps

Van tevoren opgewarmd IP‑adres

Je hoeft je er geen zorgen over te maken dat je voor je eerste e-mails je IP-adres moet opwarmen en een reputatie als betrouwbare afzender moet zien te krijgen. Met een van tevoren opgewarmd IP-adres kun je vanaf dag één miljoenen e-mails sturen, in de wetenschap dat ze sowieso de inbox van de ontvangers halen.

Meer informatie over opgewarmde IP-adressen

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553

Plan een demo van
5 minuten in

Plan een demo van
5 minuten in

Vul het onderstaande formulier in om een kort overzicht te bekijken van onze marketingoplossingen en om een uitgebreide productdemo aan te vragen.

GetResponse Sp. z o.o. heeft je gegevens nodig om contact met je op te nemen en je vraag in behandeling te nemen. Meer informatie vind je in het privacybeleid.