Van tevoren opgewarmd
IP‑adres

Verstuur meteen vanaf dag één miljoenen e-mails

Naadloze overgang

Overstappen op een nieuwe provider kan nogal wat kopzorgen opleveren. Heb je weleens overwogen om je IP-adressen van tevoren op te warmen? Bij sommige platformen mag je in het begin maar een paar duizend e-mails sturen. Pas als je afzenderreputatie in orde is, kan het echte werk beginnen. En soms moet je zelfs voor twee platformen betalen, omdat je met je nieuwe platform nog niet in volle vaart aan de slag kunt.

Een goed begin zonder verzendlimieten

GetResponse Enterprise vormt een unieke oplossing voor al deze uitdagingen. Met van tevoren opgewarmde IP-adressen kun je vanaf dag één miljoenen e-mails sturen, zonder dat je wordt tegenhouden door een omslachtig en onwrikbaar e-mailschema. Je hoeft ook niet meer twee keer te budgetteren voor je e‑mailplatform. Met GetResponse Enterprise kun je meteen migreren en al je traffic in één dag overzetten!

Van tevoren opgewarmd IP‑adres

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553

Plan een demo van
5 minuten in

Plan een demo van
5 minuten in

Vul het onderstaande formulier in om een kort overzicht te bekijken van onze marketingoplossingen en om een uitgebreide productdemo aan te vragen.

GetResponse Sp. z o.o. heeft je gegevens nodig om contact met je op te nemen en je vraag in behandeling te nemen. Meer informatie vind je in het privacybeleid.