Stippel de route
naar succes uit

We werken met je samen zodat je je meest ambitieuze doelen behaalt.
En daarbij slaan we de kleinere doelen zeker niet over.

Krijg meer inzicht in je klanten

Krijg meer inzicht in je klanten

Profiteer van actuele gegevens en leer je klanten kennen. Volg hun gedrag, verzamel gegevens en stel uitgebreide klantprofielen op. Gebruik die informatie vervolgens om je lijst te segmenteren, leads te ontwikkelen en de juiste boodschap te sturen.

Ontdek hoe je betere leads vindt

Verkoop meer in minder tijd

Als je het klanttraject automatiseert, kun je je leadgeneratie optimaliseren en de omzet verhogen. Daarnaast kun je unieke workflows maken waarmee je de band met de klant aanhaalt en leads in aangepaste CRM-pijplijnen onderbrengt.

Ontdek hoe je de verkooptrechter optimaliseert
Verkoop meer in minder tijd
Bespaar tijd en richt je op de kern

Bespaar tijd en richt je
op de kern

Zodra je eenmaal je workflows hebt ingesteld, weet je zeker dat je campagnes op het juiste moment de juiste mensen bereiken. Dat betekent dat je meer de tijd hebt om je communicatie te verbeteren en meer leads te converteren.

Ontdek hoe je met automatische marketing tijd bespaart

Meer bekijken?

Breid je lijst uit

Je mailinglijst is je geheime marketingwapen. Met handige lijsttools als formulieren, landingspagina’s en webinars haal je er het maximale uit.

Ontdek hoe je een mailinglijst maakt die converteert
Breid je lijst uit
Meer openacties

Meer openacties

Wil je dat meer mensen je bericht zien? GetResponse Enterprise zit boordevol functies waarmee je het openpercentage van je berichten opschroeft, zoals reputatiebescherming en deliverabilitybehoud met Hydra, sjablonen voor responsieve mails en landingspagina’s en A/B-tests.

Ontdek hoe je pas echt goede resultaten behaalt

Verbeter je reputatie als afzender

Zie je een deliverability van altijd meer dan 99% wel zitten? GetResponse heeft de handen ineengeslagen met brancheleiders als ReturnPath, SpamHaus en SpamAssassin, zodat we zeker weten dat we aan de Amerikaanse CAN-SPAM-wetgeving voldoen en je reputatie als afzender wordt beschermd.

Ontdek hoe je die deliverability zo hoog mogelijk krijgt
Verbeter je reputatie als afzender
Recover lost sales

Recover lost sales

Identify customers who didn’t complete a purchase. Then follow up with them automatically with abandoned cart email campaigns. Calculate the lost revenue you can recover.

See how to recover lost sales

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553

Plan een demo van
5 minuten in

Plan een demo van
5 minuten in

Vul het onderstaande formulier in om een kort overzicht te bekijken van onze marketingoplossingen en om een uitgebreide productdemo aan te vragen.

GetResponse Sp. z o.o. heeft je gegevens nodig om contact met je op te nemen en je vraag in behandeling te nemen. Meer informatie vind je in het privacybeleid.