Twee maanden gratis. Eén account, alle voordelen: webinars, e-mails en deskundige ondersteuning.

Meer weten
GetResponse is a leader in Enterprise Marketing Automation on G2 GetResponse is a leader in Enterprise Marketing Automation on G2

Persoonlijke ondersteuning,
precies wanneer jij dat wilt.

Wat kunnen we voor je doen?

Soepele start en nuttige ondersteuning

Wij zorgen ervoor dat je moeiteloos op GetResponse kunt overstappen. Bij elke stap van het proces staat ons team voor je klaar. We helpen je graag met de configuratie van je IP-adres en server. We leggen je uit hoe specifieke onderdelen van online marketing precies in hun werk gaan, van lijstbeheer tot API-integraties. En verder? We analyseren graag wat je toe nu toe hebt gedaan, zodat we verbeterpunten kunnen vinden. Natuurlijk bieden we je dan ook meteen een oplossing om je klanten extra betrokken te maken en meer klanten te behouden.

Soepele start en nuttige ondersteuning
Spreek je een andere taal of zit je in een andere tijdzone? Geen probleem!

Spreek je een andere taal of zit je in een andere tijdzone?
Geen probleem!

We staan voor je klaar in het Engels, Pools, Russisch, Spaans en Portugees. Bovendien werkt je vaste accountmanager in dezelfde tijdzone als jij.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel ons: +1 888-295-2553

Plan een demo van
5 minuten in

Plan een demo van
5 minuten in

Vul het onderstaande formulier in om een kort overzicht te bekijken van onze marketingoplossingen en om een uitgebreide productdemo aan te vragen.

GetResponse Sp. z o.o. heeft je gegevens nodig om contact met je op te nemen en je vraag in behandeling te nemen. Meer informatie vind je in het privacybeleid.