Eenvoudige integraties

Laat je webwinkel groeien met GetResponse.

Tools voor online marketing voor klantbetrokkenheid

Communiceer met je doelpubliek en onderhoud je leads met doelgerichte online marketing. Zo vul je je database met trouwe, betrokken contactpersonen.

MELD JE GRATIS AAN

Met dit pakket kun je het volgende doen:

Segmenteer je doelpubliek

Zorg ervoor dat je opvalt in een overvolle inbox dankzij nauwkeurige segmentatie. Analyseer de gegevens van je contactpersonen om een beeld te krijgen van hun gedrag en interesses en gebruik deze informatie vervolgens in je
e-mailmarketingberichten.

ONMISBARE TOOLS:

Stuur doelgerichte, relevante e-mails

Met onze effectieve tools voor online marketing onderhoud je nieuwe aanmeldingen automatisch. Laat je aanbod zien en stuur relevante berichten om vage connecties in geïnteresseerde klanten om te toveren.

ONMISBARE TOOLS:

Laat je bedrijf groeien met gebruiksklare campagnes

GetResponse heeft alles wat wij op het gebied van e-mailmarketing nodig hebben

“GetResponse vormt een van de beste e-mailplatforms die we in onze organisatie gebruiken. Het doet zo ongeveer alles wat wij op het gebied van e-mailmarketing nodig hebben. Het bevat bijvoorbeeld functies waarmee we onze abonnees zo efficiënt mogelijk kunnen benaderen. De drag-and-dropeditor is beter dan alles wat je bij de concurrent kunt vinden en is voor ons het hulpmiddel waarmee we al onze e-mailsjablonen gemakkelijk en snel ontwerpen.”

Sanjay Singh
Freelancer, full-stack ontwikkelaar,
beoordeling G2

Met specifieke segmenten stuur je slimmere marketingmails

De gegevens die je over de interesses en het gedrag van je klanten hebt verzameld, vormen een van je belangrijkste troeven. Met onze geavanceerde segmentatietools werk je op een strategische manier aan de betrokkenheid in je marketingstrategie.

Handelingen op basis van gegevens

Verzamel met aangepaste velden gecontroleerde gegevens over je contactpersonen als ze zich aanmelden. Vervolgens maak je specifieke segmenten waarmee je aan de hand van die informatie je e-mailmarketing heel persoonlijk en haarfijn op ze afstemt.

Breng je meest betrokken contactpersonen in kaart

Benader je klanten op basis van hun mate van betrokkenheid. Zet vervolgens e-mails en een speciale campagne in waarmee je de betrokkenheid weer aanwakkert. Zo haal je minder betrokken contactpersonen terug en laat je je trouwste fans zien hoe belangrijk ze voor je zijn.

Automatische segmentatie met tags en scores

Wijs automatisch tags en scores toe op basis van wat je klanten doen, en waar ze dat doen. Stuur vervolgens doelgerichte
e-mails met behulp van automatische marketing.

Integraties ter ondersteuning van je gegevensgestuurde segmenten

Koppel GetResponse aan je CRM, klantenservicesysteem of andere tools waar je klantgegevens bewaart. Zo kun je aangepaste velden en specifieke segmenten maken.

NAAR ALLE INTEGRATIES ›
zendesk zapier Gmail Google Drive

Informatie en tools waarmee je meteen aan de slag kunt

Meer betrokkenheid met gepersonaliseerde berichten
Meer betrokkenheid met gepersonaliseerde berichten

Leer hoe je met behulp van dynamische content in je e-mailcampagnes je contactpersonen heel gepersonaliseerde berichten stuurt.

NU DOWNLOADEN ›
Checklist e-maildeliverability
Checklist e-maildeliverability

Download deze korte checklist waarmee je je e-maildeliverability verbetert en e-mails stuurt die écht converteren

DOWNLOAD DE CHECKLIST ›

Maak indruk met e-mailmarketingtools die speciaal zijn ontworpen voor betrokkenheid

Met onze effectieve software voor e-mailmarketing en automatische marketing zet je je segmenten voor je aan het werk en benader je je klanten automatisch.

Profiteer van tools die geoptimaliseerd zijn voor deliverability

Met Perfect Timing stuur je e-mails op het moment dat de kans het grootst is dat ontvangers ze openen. En wil je zeker weten dat je internationale doelpubliek op een specifiek lokaal tijdstip je berichten ontvangt? Met Time Travel worden
je e-mails altijd op tijd bezorgd.

Automatische campagnes waarmee je leads na hun aanmelding onderhoudt

Met een automatische berichtenreeks werk je automatisch aan de betrokkenheid van nieuwe contactpersonen, meteen nadat ze zijn aangemeld. Ontwerp scenario’s op maat en stuur persoonlijke aanbiedingen om nieuwe contactpersonen om te toveren in trouwe fans.

Kant-en-klare sjablonen

Bespaar tijd met vooraf ontworpen sjablonen waarmee je zo aan de slag kunt. Je hebt keuze uit nieuwsbriefsjablonen voor specifieke doelen, landingspagina’s die voor SEO zijn geoptimaliseerd en sjablonen voor automatische marketing, stuk voor stuk ontworpen voor jouw zakelijke doelen. Pas ze naar wens aan en stel je eigen sjabloonverzameling samen.

Kant-en-klare sjablonen

Bekijk succesverhalen over klantbetrokkenheid

Meer winst dankzij gebruiksklare
marketing- en verkoopcampagnes

Betrokken klanten voelen zich verbonden met je merk en zijn klaar om aankopen te doen. Stuur aanbiedingen naar specifieke klantsegmenten en optimaliseer het verkoopproces.

Zet je expertise in om je bedrijf te laten groeien

Met kant-en-klare automatische verkooptrechters maak je landingspagina’s, automatiseer je e-mails, verkoop je producten, haal je afgebroken bestellingen alsnog binnen en converteer je klanten.

Houd klanten geïnteresseerd met interactief materiaal

Heb je nieuws over een van de producten of diensten die je aanbiedt? Organiseer een webinar en profiteer van een persoonlijkere wisselwerking tussen je merk en je klanten. Houd het webinar live of gebruik een vooraf opgenomen versie die je vervolgens on demand deelt.

Houd klanten geïnteresseerd met interactief materiaal

Verkoop meer met automatische aanbevelingen

Beveel automatisch producten aan die je klanten zullen aanspreken. Stel in dat er een e-mail wordt verstuurd zodra klanten hun winkelwagentje verlaten om ze over te halen alsnog een bestelling te plaatsen. Je stelt alles één keer in en blijft vervolgens profiteren.

Integraties waarmee je de betrokkenheid en verkoop maximaliseert

Houd in de gaten hoe je campagne het doet en neem geïnteresseerden rechtstreeks op in je systeem – door GetResponse te koppelen aan de grote webwinkel- en betaalplatforms.

NAAR ALLE INTEGRATIES ›
PrestaShop Google Analytics PayPal stripe

Resources waarmee je het verkoopproces optimaliseert en automatiseert

Soepel door de trechter
Soepel door de trechter

Lees over uitdagingen waar veel marketeers tegen aanlopen en hoe je je marketingtrechters verbetert. Zo verkoop je meer en bouw je een hechtere band op met je doelpubliek.

NU DOWNLOADEN ›
Complete gids over automatische marketing voor e-commerce
Complete gids over automatische marketing voor e-commerce

In deze gids lees je hoe je je zakelijke doelen behaalt met behulp van automatische marketing. Met onze automatiseringstools breid je je lijst uit, vind je leads en verdeel je je contactpersonen onder in segmenten.

NU DOWNLOADEN ›

Wil je conversie maximaliseren en een langdurige band met je klanten smeden, dan heb je tools nodig waarmee je de betrokkenheid zo hoog mogelijk houdt.

Verdeel je contactpersonen onder in segmenten en stuur ze e-mails op maat met behulp van een pakket voor online marketing dat speciaal op klantbetrokkenheid is ingericht.

MELD JE GRATIS AAN