Complete software voor leadgeneratie

Stel klanttrajecten samen die speciaal op conversie zijn ingericht en tover vage connecties vanzelf om in leads, fans en klanten.

MELD JE GRATIS AAN

Met dit pakket kun je het volgende doen:

Breng je doelpubliek in kaart en trek bezoekers aan

Onderhoud leads met tools voor betrokkenheid

Met de effectieve tools voor leadgeneratie die je tot je beschikking hebt, houd je de aandacht van je contactpersonen vast en breng je ze dichter bij je merk. Deel informatief, waardevol materiaal en stuur doelgerichte e-mailberichten.

ONMISBARE TOOLS:

Een persoonlijke ervaring op grote schaal

Zet de gegevens van je contactpersonen in om je e-mailmarketingcampagnes heel specifiek in te richten en te sturen. Benader je doelpubliek met speciale aanbiedingen en berichten en tover nieuwe leads om in trouwe klanten.

ONMISBARE TOOLS:

De opties waarmee je leads kunt vinden, staan boven aan mijn lijst met favoriete functies. GetResponse biedt een uitstekende reeks tools waarmee je gemakkelijk informatie als e-books en gidsen maakt, onder de aandacht brengt en verstuurt. Dankzij de systemen voor analyse en rapportage kun je bovendien heel eenvoudig bepalen wat wel en wat niet werkt.

Wil je leads vinden en producten of diensten verkopen zonder dat je dure, ingewikkelde software nodig hebt? Dan zit je met GetResponse helemaal goed.

Barry Feldman Consultant digitale marketing,
oprichter van FeldmanCreative

Vul je trechter met nieuwe leads

Ga aan de slag met leadgeneratie met tools waarmee je mensen dichterbij brengt. Publiceer en beheer Facebook- en Instagram-advertenties rechtstreeks vanuit GetResponse. Zo trek je de aandacht van je doelpubliek en maak je van de bezoekers aan je landingspagina’s veelbelovende mogelijkheden.

Trek potentiële klanten aan

Als je nieuwe leads wilt vinden, moet je ervoor zorgen dat je bedrijf zichtbaar is voor je doelpubliek. Breng je merk en aanbod onder de aandacht met behulp van Facebook- en Instagram-advertenties. Voer en beheer je campagnes vanuit één plek en zet koude bezoekers om in een marketingkans.

Zet je merk in de schijnwerpers en bouw een band op

Leid bezoekers naar je landingspagina. Stel jezelf daar voor aan je doelpubliek en laat zien hoe jij je onderscheidt van de concurrentie. Deel informatief, relevant materiaal om bezoekers over te halen zich aan te melden en verzamel hun gegevens met behulp van ingebouwde formulieren.

Breid je lijst automatisch uit met behulp van trechters

Kies en gebruik een van de kant-en-klare trechters waarmee je je lijst uitbreidt. Stel een scenario samen met gebruiksklare Facebook- en Instagram-advertenties, landingspagina’s en een autoresponderreeks, zodat je het maximale uit automatische leadgeneratie haalt.

Integraties waarmee je je lijstgroei beheert

Kies voor je back-end precies de tools uit waarmee je je activiteiten omtrent leadgeneratie eenvoudig bekijkt en beheert. Koppel de belangrijkste integraties zodat je het toegenomen aantal bezoekers straks perfect kunt opvangen.

NAAR ALLE INTEGRATIES ›
ZENDESK eventbrite ZOHO CRM Google Contacts

Informatie en tools waarmee je meteen aan de slag kunt

De basisprincipes van leadgeneratie
De basisprincipes van leadgeneratie

Maak kennis met de basis van leadgeneratie. Bouw een database met contactpersonen op en leid die leads net zo lang door het aankoopproces totdat ze klaar zijn om te bestellen.

NU DOWNLOADEN ›
Vind je eerste 50 abonnees
Vind je eerste 50 abonnees

Wil je een hoogwaardige mailinglijst opbouwen? Begin bij de basis en leer hoe je op de juiste manier een mailinglijst maakt.

DOWNLOAD DE GIDS ›

Zorg voor unieke ervaringen waarmee je een band opbouwt en tot handelen aanzet

Smeed een band met je leads met behulp van tools die op betrokkenheid zijn gericht. Stel een reeks informatieve e-mails in die in gang wordt gezet als iemand zich aanmeldt en laat je contactpersonen zo kennismaken met je aanbod. Deel hoogwaardig materiaal, organiseer webinars waarmee je je merk een gezicht geeft en breng ondertussen de gewoonten en voorkeuren van je doelpubliek in kaart.

Plan en automatiseer je e-mails

Zet tools voor e-mailmarketing in waarmee je nieuwe contactpersonen welkom heet en onderhoudt. Met automatische marketing organiseer je gestuurde e-mailmarketingcampagnes op basis van specifieke handelingen die je contactpersonen uitvoeren in e-mails en op pagina’s, of op basis van voorwaarden waaraan je ze wilt laten voldoen bij interactie met je materiaal.

Maak live of on demand contact

Heb je nieuws over een van de producten of diensten die je aanbiedt? Organiseer een webinar en profiteer van een persoonlijkere wisselwerking tussen je merk en je contactpersonen. Zie het als een mogelijkheid om nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Houd het webinar live of gebruik een vooraf opgenomen versie die je vervolgens on demand deelt.

Trek nieuwe bezoekers aan met behulp van gratis materiaal

Heb je een blog of website? Maak dan een e-book van je populairste artikelen of pagina’s en breng het onder de aandacht met een leadmagneettrechter. Zo trek je nieuwe potentiële klanten aan en houd je de interesse van bestaande contactpersonen vast. Met gebruiksklare scenario’s stel je je trechter in een handomdraai in, waarna je automatisch steeds nieuwe leads vindt.

Kant-en-klare sjablonen

Wil je tijd en geld besparen? Of ben je pas net met online marketing begonnen? Je gaat eenvoudig aan de slag met nieuwsbriefsjablonen, landingspagina’s die voor SEO zijn geoptimaliseerd en sjablonen voor automatische marketing.

Integraties waarmee je je bereik vergroot

Integreer GetResponse met veelgebruikte tools voor contentbeheer en webstatistieken, zodat je de resultaten van je campagnes kunt analyseren en een breder publiek bereikt.

NAAR ALLE INTEGRATIES ›
Google Analytics Google Tag Manager WordPress Instagram facebook

Kijk hoe deze klanten van GetResponse talloze nieuwe leads hebben gevonden

Tover leads om in klanten met behulp van gegevensgestuurde communicatie

Analyseer de mate van betrokkenheid en het gedrag van je contactpersonen op je website, op landingspagina’s en in e-mails en breng zo hun voorkeuren in kaart. Benut deze informatie vervolgens voor leadkwalificatie en uiterst doelgerichte campagnes waarmee je koude contactpersonen in betalende klanten omtovert.

Orden je lijst voor meer impact

Je GetResponse-account zit vol nuttige gegevens die je met geavanceerde tools voor zoeken en segmenteren kunt analyseren. Vervolgens maak je segmenten op basis van de eigenschappen, interesses en voorkeuren van je doelpubliek. Deze informatie kun je dan in je volgende e-mailmarketingcampagne gebruiken voor aanbiedingen op maat.

Haal mensen terug naar je pagina

Doe je voordeel met de Facebook Pixel die al in je landingspagina’s is ingebouwd. Ontwerp advertenties om mensen je benaderen die je pagina hebben bezocht, maar zich niet hebben aangemeld of geen bestelling hebben geplaatst, zodat je opnieuw kunt proberen hun interesse te wekken.

Beloon trouwe en betrokken klanten

Wijs automatisch tags en scores toe op basis van wat je contactpersonen doen, en waar ze dat doen. Wijs automatisch scores toe aan je contactpersonen op basis van hun mate van betrokkenheid. Zet vervolgens automatische marketing in om minder betrokken contactpersonen terug te halen en je trouwste fans te laten zien hoe belangrijk ze voor je zijn.

Informatie en tools waarmee je de interesse van leads weer aanwakkert en conversie maximaliseert

Meer betrokkenheid met gepersonaliseerde berichten
Meer betrokkenheid met gepersonaliseerde berichten

Leer hoe je met behulp van dynamische content in je e-mailcampagnes je contactpersonen heel gepersonaliseerde berichten stuurt.

NU DOWNLOADEN ›
Verbeter je e-mailmarketingstatistieken
Verbeter je e-mailmarketingstatistieken

Onmisbare gids waarin je leert hoe je belangrijke statistieken interpreteert en op wat voor manieren je ze kunt verbeteren. We hebben hierin 20 ideeën verzameld waarmee je je campagnes optimaal inricht.

NU DOWNLOADEN ›

Als je je bedrijf wilt laten groeien, is het zaak dat je je marketing zo inricht dat je leads aantrekt, welkom heet en onderhoudt totdat ze trouwe ambassadeurs van je merk zijn.

Probeer onze software en tools voor leadgeneratie die echt converteren. Ontwerp en publiceer aantrekkelijke advertenties, landingspagina’s en e-mails waarmee je effectieve campagnes voert. Zo zorg je voor een constante stroom aan nieuwe, hoogwaardige leads.

MELD JE GRATIS AAN